جمعه ۲۱ شهریور ۰۴

راهنماي خريد ست كتري و قوري

۷۷ بازديد

تقريبا همه افراد چاي دوست دارند و در طول روز چند ليوان از اين نوشيدني گرم و دلچسب مي‌نوشند؛ به خصوص در روزهاي سرد فصل پاييز و زمستان. اما حتي افرادي كه عاشق ********ي نوشيدن هستند هم گاهي از نقش و اهميت نوع قوري در عطر و طعم نهايي چاي غافل ميشوند. مواد سازنده كتري و قوري، نوع طراحي و مدل آن، نقش مهمي در دم كردن يك چاي خوش طعم و خوشبو ايفا مي‌كنند. در مقاله امروز قصد داريم شما را با نحوه انتخاب و خريد ست كتري و قوري مناسب آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
 
نقش يك قوري مناسب در عطر و طعم نهايي چاي چيست؟اگر شما هم جزو آن دسته از افرادي هستيد كه صبر و حوصله كافي براي درست كردن يك ليوان چاي نداريد و معمولا به سادگي يك تي بگ را داخل آب جوش مي‌اندازيد، حتما نمي‌دانيد درست كردن يك فنجان چاي خوش طعم و خوشبو، به چه زحمتي نياز دارد! چاي سازان چيني از روش كاملاً متفاوتي براي تهيه چاي استفاده مي‌كنند و علاوه بر زحمتي كه براي درست كردن چاي مي‌كشند، براي انتخاب يك قوري مناسب جهت درست كردن يك نوع چاي خاص نيز وسواس زيادي به خرج مي‌دهند.
نكات مهم براي انتخاب و خريد ست كتري و قوريست كتري و قوري چاي، مدل‌ها و طراحي‌هاي متفاوتي دارند و از مواد مختلفي درست مي‌شوند تا بتوان بر طبق سليقه و نيازهاي افراد مختلف، با آن‌ها چاي درست كرد. مواد سازنده قوري، نوع طراحي و مدل آن، نقش مهمي در دم كردن يك چاي خوش طعم و خوشبو ايفا مي‌كنند. به همين دليل بهتر است كه قبل از انتخاب و خريد ست قوري و كتري، چند فاكتور مهم و كليدي را در نظر داشته باشيد. در ادامه، اين فاكتورها را براي شما شرح مي‌دهيم

راهنماي خريد ست كتري و قوري
مواد سازنده قوري‌ و كتري از مواد مختلفي درست مي‌شوند. به عوان مثال، شيشه، سراميك، چيني، خاك رس، چدن، و حتي نقره يا آلومينيوم و استيل. هركدام از اين مواد مزايا و معايب مخصوص به خود را دارند. به طور كلي بهترين جنس قوري، يك قوري سراميكي است كه داخل آن لعاب دارد. در اين حالت چاي شما به سرعت سرد نمي‌شود، طعم آن از بين نمي‌رود و علاوه بر اين، با استفاده از اين نوع قوري مي‌توانيد چندين مدل چاي مختلف درست كنيد.


قوري‌هاي چيني هم براي درست كردن انواع مختلف چاي مناسب هستند، چون طعم چاي را از بين نمي‌برند؛ با اين حال، چون قوري‌هايي كه از جنس چيني هستند دما را براي مدت زمان زيادي داغ نگه نمي‌دارند، براي درست كردن چاي سياه چندان مناسب نيستند. قوري‌هاي سفالي براي درست كردن انواع مختلف چاي توصيه نمي‌شوند، چون طعم چاي را به خود جذب مي‌كنند. نگه داشتن و تكان دادن قوري‌هاي شيشه‌اي و چدني نيز كار چندان آساني نيست، به همين دليل، بسياري از افراد اين جنس قوري را انتخاب نمي‌كنند.

طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ + عكس

۶۵ بازديد

قورمه سبزي مشهورترين خورشت ايراني است كه براي تهيه آن از انواع سبزي‌هاي معطر مانند: جعفري، پيازچه، گشنيز و شنبليله استفاده مي‌شود. پختن اين خورشت بر روي شعله ملايم براي چند ساعت مهمترين نكته هنگام طبخ اين غذاست. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه قورمه سبزي را به شما آموزش دهيم. دنياي آشپزي دنياي بسيار جذابي است با ما همواره همراه باشيد تا بهترين غذاها را آموزش دهيم. 


خورشت قرمه سبزي چيست؟

قورمه سبزي مشهورترين خورشت ايراني است كه براي تهيه آن از انواع سبزي‌هاي معطر مانند: جعفري، پيازچه، گشنيز و شنبليله استفاده مي‌شود. در كنار اين سبزيجات، لوبيا قرمز و يا لوبيا چيتي و گوشت گوسفندي از موادي هستند كه براي تهيه اين خورشت از آن استفاده مي‌شود. همچنين از ليموي عماني و يا گرد ليمو به عنوان چاشني اين غذا استفاده مي‌شود. اين خورشت نيز معمولا با برنج و ته ديگ سرو مي‌شود.


طرز تهيه قورمه سبزي با مرغ

در اين بخش قصد داريم طرز تهيه خورشت قورمه سبزي را با مرغ را آموزش مي‌دهيم. اگر به هر دليلي نمي‌خوايد با گوشت اين غذا را تهيه كنيد اين دستور پخت را دنبال كنيد.


مواد لازم

۷۰۰ گرم سبزي (جعفري، گشنيز، تره، اسفناج، شنبليله)
۳۰۰ گرم سينه مرغ
۱/۲ پيمانه لوبيا قرمز
۲ عدد ليمو عماني
۱ عدد پياز
نمك و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه و ادويه دلخواه ب مقدار لازم


طرز تهيه خورشت قورمه سبزي با مرغ

براي تهيه خورش قورمه سبزي با مرغ ابتدا بايد لوبيا را بشوييد و از شب قبل در آب بخيسانيد.
بهتر است حدودا ۱۲ ساعت در آب خيس بخورد تا نفخ آن كاملاً گرفته شود.
لوبيا را در قابلمه اي بريزيد و اجازه دهيد به مدت ۴ الي ۵ ساعت روي حرارت ملايم بپزد.
البته به كمك زودپز ميتوانيد لوبياها را يك الي يك ساعت و نيمه بپزيد.
در مدتي كه لوبيا در حال پخت است سبزي قورمه را بشوييد و ساطوري كنيد.
سبزي را در ماهيتابه بريزيد و روي حرارت ملايم تفت دهيد تا كاملا آب آن كشيده شود.
سپس با كمي روغن در ماهيتابه به خوبي سرخ نماييد.
سينه مرغ را تميز كنيد و از استخوان جدا كنيد. سپس آن را برش هاي مستطيلي و كوچك بزنيد.
البته در اين مرحله از گوشت ران مرغ نيز ميتوانيد استفاده كنيد.
پياز را بشوييد و خرد كنيد. در قابلمه اي كمي روغن بريزيد و پياز ها را تفت دهيد.
سپس كمي زردچوبه اضافه كنيد. گوشت مرغ را به پياز ها اضافه كنيد و با هم سرخ كنيد.
سبزي قورمه را به پياز و مرغ اضافه كنيد. كمي تفت دهيد و سپس لوبيا را در قابلمه بريزيد.
خورشت قورمه سبزي با مرغ به اندازه ي يك بند انگشت آب داشته باشد كافيست.
مقداري نمك، فلفل و ادويه دلخواه اضافه كنيد و بهم بزنيد.
ليمو عماني ها را از وسط نصف كرده، هسته هايش را جدا كنيد و در خورشت بيندازيد.
سپس درب قابلمه را بگذاريد و به مدت يك ساعت اجازه دهيد خورش قورمه سبزي روي حرارت ملايم بپزد و جا بيفتد.
در اين مدت برنج را بشوييد و به صورت آبكش يا دمي، پلو را تهيه كنيد.
ميتوانيد ته ديگ نان يا سيب زميني براي اين غذا درست كنيد. (اگر در مورد پخت پلو سوالي داريد ميتوانيد به مطلب طرز تهيه برنج ايراني مراجعه كنيد.)

طرز تهيه قرمه سبزي

نكات مهم طرز تهيه قورمه سبزي

بهتر است سبزي خورشت قورمه سبزي خيلي ريز خرد شود، چون خورشت بهتر جا مي‌افتد.
براي پخت يك خورشت قورمه سبزي خوشمزه بهتر است از سبزي تازه استفاده كنيد.
شنبليله خورشت قورمه سبزي نبايد زياد باشد زيرا خورشت را تلخ مي‌كند.
در بعضي از نواحي شمال كشور، سبزي‌هاي محلي خود را نيز به قورمه سبزي اضافه مي‌كنند.
سرخ كردن زياد سبزي باعث تيره شدن رنگ آن و در نتيجه از دست رفتن خواص غذا مي‌شود.
اگر سبزي هنگام خرد كردن آب انداخت آب آن را دور نريزيد و به خورشت اضافه كنيد.
هنگام سرخ كردن سبزي، روغن را اول به آن اضافه كنيد و به اصطلاح نگذاريد ابتدا آب سبزي گرفته شود و بعد روغن بريزيد.
هنگام خاموش كردن شعله مي‌توان چند قطعه يخ به خورشت اضافه كرد تا روغن بيندازد.
گوشت قرمه سبزي نبايد خيلي ريز باشد. اندازه گردويي درشت مطلوب است.
گوشت خورشت مي‌تواند داراي استخوان و يا بدون استخوان باشد.
از گوشت راسته نيز مي‌توان براي تهيه قرمه سبزي استفاده كرد.
استفاده از گوشت گوساله يا گوسفند بسته به ذايقه شما دارد اما با گوشت گوسفند خوشمزه تر خواهد بود.


راز طرز تهيه قورمه سبزي چيست؟

راز خوشمزه شدن خورشت قورمه سبزي در جا افتادن آن است كه حداقل ۵ ساعت براي پخت آن زمان لازم است پس اگر عجله داريد بهتر است غذاي ديگري را انتخاب كنيد.

بهتر است از زودپز براي تهيه خورشت قورمه سبزي استفاده نكنيد. اجازه دهيد تا خورشت درون قابلمه اي معمولي و با حرارت ملايم يواش يواش جا بيفتد.
آبي كه به خورشت اضافه مي كنيد بايد حتما آب‌جوش باشد و آب سرد نباشد براي خوشمزه شدن بيشتر خورشت مي‌توانيد از آب قلم يا آب گوشت نيز استفاده كنيد.

بهتر است براي پختن خورشت‌هاي ايراني و مخصوصا قورمه سبزي با سبزي خشك از قابلمه با اندازه و سايز كوچك‌تر استفاده كنيد تا با اضافه كردن آب كمتري بتوانيد ظرف را پر كنيد. چون امكان دارد گوشت و لوبيا پخته‌شده باشند ولي آب باقي مانده در ظرف، باعث له شدن گوشت و لوبيا شوند.

راهنماي خريد غذاساز خوب با قيمت مناسب + عكس

۷۴ بازديد

يك دستگاه غذاساز كارآمد و چند منظوره، مي‌تواند يكي از بهترين ابزارهاي آشپزخانه باشد و وجود آن براي هر فردي كه اهل آشپزي كردن است ضروريست. شما مي‌توانيد با استفاده از يك غذا ساز، پنير خرد كنيد، بيسكوييت له كنيد، غذاي بچه درست كنيد، انواع ادويه را پودر كنيد، سبزيجات خرد كنيد، و غيره. چند نكته مهم و كاربردي وجود دارند كه بايد قبل از خريد اين دستگاه در نظر بگيريد. در مقاله امروز قصد داريم شما را با نحوه انتخاب و خريد يك دستگاه غذاساز آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!


ويژگي‌هاي يك دستگاه غذاساز

موتور بيشتر دستگاه‌هاي غذا ساز فقط با يك سرعت كار مي‌كند، و بيشتر آن‌ها يك محفظه كوچك دارند كه از بالا باز مي‌شود و شما مي‌توانيد مواد غذايي را به راحتي داخل آن بريزيد. علاوه بر اين، دستگاه‌هاي غذاساز معمولا داراي يك قسمت كه به اصطلاح “فشار دهنده” نام دارد هستند كه داخل محفظه دستگاه قرار مي‌گيرد. اين قسمت مانند يك در عمل مي‌كند و شما مي‌توانيد با فشار دادن آن، مواد غذايي بزرگتر را راحت‌تر خرد كنيد، و در هنگام كار كردن با دستگاه از دست و انگشتان خود نيز محافظت كنيد.

زماني كه براي خريد يك دستگاه غذاساز به فروشگاه مراجعه مي‌كنيد، مطمئن بشويد كه غذا ساز مورد نظر شما داراي دكمه “پالس” است. اين دكمه باعث مي‌شود كه قدرت موتور دستگاه تا حدي افزايش پيدا كند و در نتيجه، بتوانيد مواد غذايي سفت و بزرگ را راحت‌تر خرد كنيد، يا سريع‌تر خمير غذاهاي مختلف را درست كنيد.

علاوه بر اين‌ها، اگر صفحه تنظيمات دستگاه غذا ساز كاملا صاف باشد، تميز كردن دكمه‌هاي آن راحت‌تر است تا زماني كه دكمه‌ها برجسته هستند. شما مي‌توانيد قطعات جدا شونده غذا ساز را داخل ماشين ظرفشويي قرار بدهيد، ولي پيشنهاد ما به شما اين است كه براي جلوگيري از كدر شدن تيغه‌هاي دستگاه، آن‌ها را با دست بشوييد.

راهنماي خريد غذاساز

اندازه و گنجايش دستگاه غذاساز

دستگاه‌هاي غذا ساز اندازه‌هاي متفاوتي دارند؛ از غذا سازهاي كوچك با گنجايش 3 فنجان گرفته، تا سايزهاي بزرگتر كه بيشتر از 20 فنجان گنجايش دارند و مي‌توان از آن‌ها در آشپزخانه رستوران‌ها استفاده كرد. اينكه شما چه غذا سازي با چه گنجايشي را انتخاب مي‌كنيد، كاملا به نيازهاي شخصي خودتان بستگي دارد؛ يعني معمولا براي چند نفر غذا درست مي‌كنيد؟ يا اكثرا چه نوع غذاهايي درست مي‌كنيد؟

به عنوان مثال، اگر معمولا به اندازه يك خانواده 4 نفره غذا درست مي‌كنيد، يا عادت داريد يه اندازه يك سيني شيريني بپزيد، يك دستگاه غذا ساز با گنجايش 11 فنجان براي شما كافي است. اما اگر از غذا ساز خود فقط براي خرد كردن مقدار كمي سبزيجات يا مغزيات استفاده مي‌كنيد، يا با اين دستگاه انواع سس را درست مي‌كنيد، بايد به دنبال غذا سازي بگرديد كه يك محفظه كوچكتر هم داشته باشد، يا يك غذا ساز كوچك با گنجايش 3 فنجان را به طور جداگانه براي اين نوع مواد غذايي تهيه كنيد.

طرز تهيه كوكو سيب زميني به همراه تمام فوت و فن ها

۷۱ بازديد

كوكو سيب زميني يك غذاي ساده است كه به دو روش كوكو سيب زميني خام و يا پخته تهيه مي‌شود. در مجله آشپزي فودوتو قصد داريم طرز تهيه كوكو سيب زميني را به همراه تمام فوت و فن‌هاي يك سرآشپز مشهور را به شما آموزش دهيم پس تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.

 

چگونه روغن كوكو سيب زميني را بگيريم؟

توجه داشته باشيد كه ضخامت كوكو سيب زميني زياد باشد، زيرا در غير اينصورت داخل كوكو به خوبي نخواهد پخت. هنگامي كه داريد كوكو سيب زميني را سرخ مي‌كنيد كنار دست خود يك بشقاب داشته باشيد و روي آن دستمال كاغذي آشپزخانه قرار دهيد. بعد سرخ شدن كوكوها آن‌ها را داخل بشقاب قرار دهيد تا روغن اضافي‌شان جذب دستمال كاغذي شود.

 طرز تهيه كوكو سيب زميني

چگونه كوكو سيب زميني را سرو كنيم؟

كوكو سيب زميني‌ها را داخل بشقاب مورد نظر خود قرار داده و سرو كنيد. نكته جالب در مورد كوكو سيب زميني اين است كه اين غذا را هم مي‌توانيد به صورت گرم يا سرد سرو كنيد. كنار هر بشقاب يك تكه نان تازه قرار دهيد. از خيارشور، گوجه فرنگي خرد شده، ماست، ليمو ترش، انواع ترشي‌ها و جعفري و ريحان تازه هم مي‌توانيد براي تزئين استفاده كنيد.

اگر دوست داشته باشيد مي‌توانيد اين غذا را به صورت ساندويچي سرو كنيد. چند عدد از كوكو سيب زميني‌ها را به همراه خيارشور و گوجه فرنگي و كاهو داخل نان باگت يا ساندويچي قرار دهيد و به عنوان ميان وعده يا غذاي سبك ميل كنيد. اگر به دنبال غذاي ايراني ساده و سريع هستيد، كه همه حتي كودكان نيز دوست داشته باشند، كوكو سيب زميني گزينه مناسبي است.

 

نكات مهم در طرز تهيه كوكو سيب زميني

ترك برداشتن كوكو هنگام سرخ شدن به دليل كم بودن تخم مرغ است. اضافه كردن بيش از حد تخم مرغ هم باعث مي‌شود كه بافت اسفنجي كوكو از بين برود. بنابراين دقت كنيد تا تعداد مناسب تخم مرغ مطابق دستور پخت را براي تهيه غذا انتخاب كنيد.

اگر دوست داريد كوكو سيب زميني شما معطر باشد، مي‌توانيد كمي ريحان و نعناع خرد شده به مواد آن اضافه كنيد. البته اين مساله كاملا اختياري است.

اگر مايه كوكو بيش از حد شل شد و بافت لازم را نداشت، مي‌توانيد كمي آرد به آن اضافه كنيد. همچنين علاوه بر زردچوبه براي خوش رنگ شدن كوكو مي‌توانيد از كمي زعفران دم كرده استفاده كنيد.

اضافه كردن اضافه كردن ½ قاشق چايخوري بيكينگ پودر به مواد كوكو باعث پف بيشتر آن مي‌شود.

 

طرز تهيه كوكو سيب زميني خام

اين مدل كوكو سيب زميني خيلي ساده و سريع تهيه مي‌شود. براي پخت اين مدل كوكو سيب زميني، ابتدا سيب زميني و پياز را شسته و رنده كنيد و با فشار دادن مايه در ميان دو دست، آب اضافه آن‌ها را بگيريد و بعد از اضاف كردن، نمك، فلفل، زردچوبه، تخم مرغ‌ها را شكسته و مخلوط كنيد. مايه كوكوسيب زميني را درون يك ماهيتابه كه حاوي روغن داغ بريزيد. بعد از سرخ شدن هر طرف، كوكو را پشت و رو كنيد.

بهترين دستگاه سرخ كن كم روغن كدام است؟

۷۳ بازديد

اگر دقت كرده باشيد، در يك دستگاه سـرخ كن عادي، روغن قل قل مي‌كند و مقدار آن هم زياد است. حالا تصور كنيد كه اين حجم روغن داغ، با هواي داغ جايگزين بشود. دستگاه سرخ كن كم روغن، با استفاده از هواي داغ غذاها را سرخ مي‌كند. در اين حالت غذاها چربي كمتري به خود جذب مي‌كنند و در نتيجه، كالري كمتري دارند. علاوه بر اين، تميز كردن اين مدل دستگاه سرخ كن، راحت‌تر از يك سرخ كن عادي است.

يك دستگاه سرخ كن كم روغن، داراي يك المنت گرمايشي، يك فن مخصوص، و يك در است. المنت گرمايشي، مي‌تواند يك لامپ گريل يا لامپ هالوژني باشد. در يك سرخ كن كم روغن، هواي داغ با كمك يك فن چرخشي كه دقيقا در كنار عنصر گرمايشي قرار دارد، داخل محفظه دستگاه جريان پيدا مي‌كند. زماني كه شما با استفاده از اين مدل سرخ كن غذا درست مي‌كنيد، ديگر روغن داغ به اطراف آشپزخانه و بدن خودتان پاشيده نمي‌شود و در نتيجه، هم امنيت بيشتري داريد و هم ديگر لازم نيست گاز و اطراف آن را تميز كنيد. كافيست به راحتي روي دستگاه را به يك دستمال خيس تميز كنيد، ديگر بخش‌هاي دستگاه سرخ كن قابل جدا كردن هستند و مي‌توانيد آن‌ها را داخل ماشين ظرفشويي قرار بدهيد.

 

بهترين دستگاه سرخ كن كم روغن كدام است؟

اينكه چه دستگاه سرخ كني انتخاب مي‌كنيد، به نيازهاي شما و بودجه‌اي كه براي خريد دستگاه در نظر گرفته‌ايد بستگي دارد. اما لازم است كه چند ويژگي مهم از جمله ظرفيت دستگاه، و سهولت استفاده از آن با استفاده از تنظيمات ديجيتال يا تنظيمات آنالوگ را در نظر بگيريد. به عنوان مثال، تنظيمات از پيش برنامه ريزي شده شما را قادر مي‌سازد تا زمان بندي پخت غذا و درجه حرارت مورد نظر خود را از پيش تعيين كنيد و كارتان راحت‌تر بشود.

بعضي از دستگاه‌ها لوازم جانبي كاربردي‌اي هم همراه با خود دارند. به عنوان مثال، يك چنگال مخصوص براي زير و رو كردن مرغ سوخاري، يك سيخ براي درست كردن كباب، يا يك سيني براي پخت مافين، نان، يا حتي يك كيك كوچك، يا يك قفسه دو طبقه كه شما را قادر مي‌سازد تا به طور هم زمان 2 مدل غذاي مختلف درست كنيد.

از مهم‌ترين ويژگي‌هاي يك دستگاه سرخ كن كم روغن براي مصارف خانگي، مي توان به اين موارد اشاره كرد: ظرفيت دستگاه، لوازم جانبي همراه با آن، سهولت استفاده از دستگاه و نظافت آسان، و قيمت.

راهنماي خريد سرخ كن

لوازم جانبي همراه با دستگاه

بعضي از دستگاه‌هاي سرخ كن، يك سري لوازم جانبي هم همراه با خود دارند كه آشپزي كردن را براي شما آسان‌تر مي‌كنند. شما مي‌توانيد با استفاده از اين ابزار، غذاهاي مختلفي از جمله پيتزا، بال مرغ، تكه‌هاي گوشت، استيك آبدار، و حتي مافين درست كنيد. بعضي از اين ابزار عبارتند ازيك قفسه دو طبقه، صفحه گريل، سيخ كباب، سيني كيك، چنگال مخصوص، سيني استيك، قفسه مخصوص گريل كردن استيك، و غيره.

با اين حال، بعضي از برندها هيچ لوازم جانبي‌اي همراه با دستگاه خود ارائه نمي‌دهند. شما مي‌توانيد اين لوازم جانبي را به شكل جداگانه از برندهاي ديگر تهيه كنيد يا حتي از لوازم جانبي مخصوص فر استفاده كنيد؛ به شرطي كه با دستگاه سرخ كن خودتان متناسب باشند. به عنوان مثال، اگر قصد داريد يك سيخ كباب بخريد يا از سيني فر استفاده كنيد، بايد مطمئن بشويد كه داخل محفظه دستگاه شما جاي مي‌گيرد.

بهترين مارك آون توستر را چگونه انتخاب كنيم؟

۷۹ بازديد

آيا شما هم قصد داريد براي اولين بار يك دستگاه آون توستر بخريد؟ يا وقت آن رسيده است كه آون توستر قبلي خود را با يك مدل جديد جايگزين كنيد؟ توستر يكي از لوازم بسيار كاربردي در آشپزخانه است كه مي‌توانيد با استفاده از آن، به راحتي كارهاي مختلفي را انجام بدهيد.

غذاهايي كه قرار است درست كنيد

به اين مسئله فكر كنيد كه قرار است با استفاده از دستگاه آون توستر، چه نوع غذاهايي و چه مقدار از اين غذاها را درست كنيد. به عنوان مثال، يك عدد سيب زميني پخته، 1 كيلوگرم كلم بروكسل، يك پيتزاي معمولي، 2 عدد فيله ماهي كوچك، يك مرغ كامل يا بقلمون 7 كيلويي، چند عدد شيريني، يك كيك كوچك، يا كيك دو طبقه؟

علاوه بر اين، مشخص كنيد قصد داريد اين غذاها را داخل چه نوع ظرفي با چه سايزي درست كنيد. سپس يك ليست از اين اطلاعات آماده كنيد و زماني كه براي خريد يك آون توستر به فروشگاه لوازم خانگي مراجعه كرديد، ابعاد آون توستر مورد نظر خود را با اين ليست تطابق بدهيد تا بتوانيد راحت‌تر يك مدل مناسب انتخاب كنيد.

آون توستر لوكستاي

قيمت و برند آون توستر

ايا شما قصد داريد بر طبق يك بودجه مشخص آون توستر بخريد، يا تمركز خود را روي كيفيت دستگاه، دوام، و برند سازنده آن گذاشته‌ايد؟ يك آون توستر كوچك با ويژگي‌هاي محدود، از دستگاهي كه 25 مدل تنظيمات مختلف دارد، اما كيفيت تجهيزات گرمايشي آن خوب نيست، بسيار بهتر است.

براي اينكه مطمئن بشويد يك آون توستر باكيفيت انتخاب كرده‌ايد، حتما قبل از اينكه خريد خود را نهايي كنيد، با دوستان و آشناياني كه تجربه خريد اين دستگاه را دارند مشورت كنيد. اگر اهل استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي هستيد، كمي بررسي آنلاين هم انجام بدهيد. افرادي كه تجربه استفاده دائمي از دستگاه آون توستر را دارند، معمولا نظرات خود را به صورت آنلاين و در شبكه‌هاي اجتماعي مي‌نويسند تا ديگران هم بتوانند از تجريبات آن‌ها استفاده كنند. شما مي‌توانيد شبكه‌هاي اجتماعي مثل يوتيوب و اينستاگرام و فيسبوك، در قسمت نظرات، سوالات خود را از اين افراد بپرسيد.

بعد از اينكه 2 يا 3 مدل آون توستر را در نظر گرفتيد، فضاي موجود در آشپزخانه، نيازهاي خود در هنگام آشپزي كردن، قيمت آون توسترهايي كه انتخاب كرديد، و بودجه‌اي كه براي خريد دستگاه در نظر گرفته‌ايد را بررسي كنيد و بهترين گزينه را انتخاب كنيد.

درست كردن پيتزا با آون توستر

در اين حالت، دستگاه گرما را از المنت بالا و پايين توزيع مي‌كند و از اين طريق، نان پيتزا را ترد، و مواد و پنير روي آن را مي‌پزد. اين تنظيمات آون توستر، يك دماي مشخص و از پيش تعيين شده براي پختن پيتزا دارد و در صورت امكان، فرآيند انتقال دما را به صورت خودكار انجام مي‌دهد. در بعضي از دستگاه‌هاي آون توستر، اين تنظيمات، زمان پخته شدن پيتزا را به شكل خودكار، و بر اساس اندازه پيتزا و يخ‌زده يا تازه بودن آن تعيين مي‌كند.


پختن كوكي

اين تنظيمات داراي زمان و درجه حرارت از پيش تعيين شده براي پخت كوكي است. معمولا هم فرآيند انتقال دما را به صورت خودكار انجام مي‌دهد.