جمعه ۲۱ شهریور ۰۴

راهنماي خريد ست كتري و قوري

۷۸ بازديد

تقريبا همه افراد چاي دوست دارند و در طول روز چند ليوان از اين نوشيدني گرم و دلچسب مي‌نوشند؛ به خصوص در روزهاي سرد فصل پاييز و زمستان. اما حتي افرادي كه عاشق ********ي نوشيدن هستند هم گاهي از نقش و اهميت نوع قوري در عطر و طعم نهايي چاي غافل ميشوند. مواد سازنده كتري و قوري، نوع طراحي و مدل آن، نقش مهمي در دم كردن يك چاي خوش طعم و خوشبو ايفا مي‌كنند. در مقاله امروز قصد داريم شما را با نحوه انتخاب و خريد ست كتري و قوري مناسب آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
 
نقش يك قوري مناسب در عطر و طعم نهايي چاي چيست؟اگر شما هم جزو آن دسته از افرادي هستيد كه صبر و حوصله كافي براي درست كردن يك ليوان چاي نداريد و معمولا به سادگي يك تي بگ را داخل آب جوش مي‌اندازيد، حتما نمي‌دانيد درست كردن يك فنجان چاي خوش طعم و خوشبو، به چه زحمتي نياز دارد! چاي سازان چيني از روش كاملاً متفاوتي براي تهيه چاي استفاده مي‌كنند و علاوه بر زحمتي كه براي درست كردن چاي مي‌كشند، براي انتخاب يك قوري مناسب جهت درست كردن يك نوع چاي خاص نيز وسواس زيادي به خرج مي‌دهند.
نكات مهم براي انتخاب و خريد ست كتري و قوريست كتري و قوري چاي، مدل‌ها و طراحي‌هاي متفاوتي دارند و از مواد مختلفي درست مي‌شوند تا بتوان بر طبق سليقه و نيازهاي افراد مختلف، با آن‌ها چاي درست كرد. مواد سازنده قوري، نوع طراحي و مدل آن، نقش مهمي در دم كردن يك چاي خوش طعم و خوشبو ايفا مي‌كنند. به همين دليل بهتر است كه قبل از انتخاب و خريد ست قوري و كتري، چند فاكتور مهم و كليدي را در نظر داشته باشيد. در ادامه، اين فاكتورها را براي شما شرح مي‌دهيم

راهنماي خريد ست كتري و قوري
مواد سازنده قوري‌ و كتري از مواد مختلفي درست مي‌شوند. به عوان مثال، شيشه، سراميك، چيني، خاك رس، چدن، و حتي نقره يا آلومينيوم و استيل. هركدام از اين مواد مزايا و معايب مخصوص به خود را دارند. به طور كلي بهترين جنس قوري، يك قوري سراميكي است كه داخل آن لعاب دارد. در اين حالت چاي شما به سرعت سرد نمي‌شود، طعم آن از بين نمي‌رود و علاوه بر اين، با استفاده از اين نوع قوري مي‌توانيد چندين مدل چاي مختلف درست كنيد.


قوري‌هاي چيني هم براي درست كردن انواع مختلف چاي مناسب هستند، چون طعم چاي را از بين نمي‌برند؛ با اين حال، چون قوري‌هايي كه از جنس چيني هستند دما را براي مدت زمان زيادي داغ نگه نمي‌دارند، براي درست كردن چاي سياه چندان مناسب نيستند. قوري‌هاي سفالي براي درست كردن انواع مختلف چاي توصيه نمي‌شوند، چون طعم چاي را به خود جذب مي‌كنند. نگه داشتن و تكان دادن قوري‌هاي شيشه‌اي و چدني نيز كار چندان آساني نيست، به همين دليل، بسياري از افراد اين جنس قوري را انتخاب نمي‌كنند.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.