چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه عدس پلو ساده

۱۱۴ بازديد

عدس پلو يكي از انواع پلو در آشپزي ايراني است كه به گونه‌هاي مختلفي تهيه مي‌شود. مواد اصلي تشكيل دهنده اين غذا عدس و برنج است اما براي تزئين مي‌توان از كشمش و خرما و يا گوشت چرخ كرده و يا حتي مرغ استفاده كرد. اما در ادامه بهترين روش پخت اين پلوي خوشمزه ايراني را به شما آموزش خواهيم داد.

مواد لازم

  • 3پيمانهبرنج
  • ¾پيمانه عدس
  • 200گرم كشمش
  • 3قاشق غذاخوري پياز سرخ شده
  • 10عددخرما
  • 1قاشق چايخوري زعفران
  • 200گرم گوشت چرخ كرده
  • 6عددفيله مرغ پخته
  • 1عددپياز
  • روغن
  • نمك، فلفل و زردچوبه

 

دستور العمل‌

  • برنج را چند ساعت قبل خيس كنيد و نمك بزنيد.
  • عدس را 1 ساعت خيس كنيد و سپس بپزيد، مراقب باشيد عدس له نشود.
  • برنج را بجوشانيد و در آخر، عدس را به آن اضافه كنيد و آبكش كنيد.
  • يك چهارم ليوان روغن مايع را با سه چهارم ليون آب گرم مخلوط كنيد و روي برنج بريزيد و برنج و عدس را دم كنيد.
  • عدس پلو را مي‌توانيد ساده و بدون مواد اضافه همراه با ترشي نيز سرو كرد.
  • اضافه كردن عدس پخته به برنج براي آن است كه نشاسته اطراف عدس در آب حل شود و باعث چسبندگي برنج و تيره شدن رنگ آن نشود.
  • در انتها بعد از اينكه عدس پلو را در ديس كشيديد، در كنار آن مرغ شده (فيله سرخ شده) به همراه گوشت سرخ شده و كشمش را براي تزئين در اطراف ديس قرار دهيد.
  • مي‌توانيد عدس پلو را با كشمش سرخ شده پلويي به تنهايي يا همراه با گوشت سرو كنيد.
  • مي‌توانيد از خلال بادام و پسته نيز براي تزئين غذا استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد