پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸ ۱۹:۰۲ ۱۳۴ بازديد
زولبيا نوعي شيريني است كه معمولا همراه با شيريني باميه و گوشفيل به فروش ميرسد. توليد و مصرف اين شيريني در گستره وسيعي از جهان شامل شرق آسيا، خاورميانه و شمال آفريقا رواج دارد.
مواد لازم
- 1 كيلوگرم نشاسته
- 300 گرم ماست
- 4 تا 5 قاشق سوپخوري آب

طرز تهيه زولبيا
دستور العمل
- نشاسته را با آب مخلوط ميكنيم تا كمي مرطوب شود، سپس ماست را اضافه ميكنيم و به هم ميزنيم تا مايه كاملا صاف شود.
- روغن فراوان را داغ ميكنيم و مايه را در قيف مخصوص ميريزيم و در روغن اشكالي به شكل زولبيا و مشبك ميريزيم.
- حرارت را ملايم ميكنيم، يك طرف زولبياها كه برشته شد برميگردانيم تا طرف ديگر آن برشته شود.
- سپس با كفگير آنها را خارج ميكنيم و در شربت مياندازيم.
- هنگامي كه شربت كه به خورد زولبيا رفت آن را از شربت خارج ميكنيم.
- شربت زولبيا مثل شربت باميه تهيه ميشود.