پنجشنبه ۲۰ شهریور ۰۴

طرز تهيه شيرني باميه در خانه

۱۶۶ بازديد

شيريني باميه يكي از شيريني‌هاي ايراني است. از مواد اوليه آن آرد، تخم مرغ و شكر است. در اينجا طرز تهيه شيريني باميه را به صورت مرحله به مرحله آموزش مي دهيم.

مواد لازم

مواد لازم براي تهيه شربت

  • 2 پيمانه شكر
  • 1 پيمانه آب
  • ½ پيمانه گلاب
  • 2 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده
  • 1 قاشق چاي خوري آبليمو

 

مواد لازم براي شيريني باميه

  • 1 پيمانه آرد سفيد
  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 50 گرم كره
  • 2 قاشق غذاخوري شكر
  • 1 پيمانه آب
  • روغن به ميزان لازم
  • وانيل نوك قاشق چايخوري
  • شهد يا شربت غليظ به ميزان لازم

 

طرز تهيه شيريني باميه

 

طرز تهيه شربت باميه

  • آب و شكر را مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش بيايد.
  • هنگامي كه تمام شكر حل شد زعفران، گلاب و آبليمو را اضافه كنيد.
  • پس از 10 دقيقه كه جوشيد شربت را از روي حرارت برداريد.
  • توجه داشته باشيد كه زمان اضافه كردن باميه به شربت، شربت بايد ولرم باشد.

طرز تهيه شيريني باميه

  • براي شروع آب و كره را در يك قابلمه تفلون و يا لعابي قرار دهيد و آن را روي حرارت گاز بگذاريد.
  • سپس شكر را اضافه كرده و اجازه دهيد تا مخلوط بجوشد.
  • بعد جوشيدن ماده داخل قابلمه، همه آرد و نمك را داخل قابلمه ريخته و به سرعت با يك قاشق چوبي آن را هم بزنيد.
  • در ادامه و هنگامي كه مخلوط به صورت خمير در آمد و جمع شد، 2 قاشق از شربت را به مخلوط اضافه كرده و مجددا مخلوط را هم مي‌زنيم.
  • اين كار را به مدت 10 دقيقه ادامه دهيد تا خمير پخته و كاملا خود را بگيرد و در وسط ظرف جمع شود.
  • البته توجه داشته باشيد كه لطافت و نرمي خود را از دست ندهد.
  •  حالا وقت آن رسيده است كه طرف را از روي حرارت برداريد و اجازه دهيد خمير خنك شود.
  • هنگامي كه خمير سرد شد، تخم مرغ‌ها يكي يكي اضافه كنيد و با همزن برقي، هم بزنيد تا به خورد خمير برود.
  • هنگام اضافه كردن تخم مرغ دوم، 1/4 قاشق چايخوري وانيل به خمير اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيد.
  •  خمير در اين مرحله نه سفت است و نه خيلي نرم!
  • حالا خمير را درون قيفي كه سر آن يك ماسوره ستاره‌اي است، بريزيد.
  • حالا يك ماهي‌تابه با ديواره بلند (اگر نداريد يك قابلمه) را با روغن پر كرده و هنگاميكه روغن داغ شد، باميه‌ها را از قيف به درون روغن بيندازيد.
  • اندازه مورد نياز خود را براي باميه انتخاب كنيد و به كمك قيچي سر آن را ببريد.
  • باميه‌ها را به صورت يكدست سرخ كنيد و دائما آن را زير و رو كنيد.
  • هنگامي كه باميه‌ها تغيير رنگ دادن و طلايي رنگ شدند آن‌ها را از روغن خارج كنيد.
  • سپس باميه‌هاي سرخ شده را در شربتي كه از قبل تهيه كرده و ولرم است قرار دهيد.
  • در آخر باميه‌ها بايد حدود 1 تا 2 دقيقه درون شربت باقي بماند و سپس آن را خارج كنيد.
  • باميه را درون صافي و يا سبد قرار دهيد تا شهد اضافي آن خارج شود.
  • مي‌توانيد روي باميه را با مغز پسته و يا بادام تزيين كنيد.
  • حالا باميه شما آماده است نوش جان!
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.