پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

طرز تهيه كتلت در خانه

۷۷ بازديد

كُتلت يا شامي كباب از غذاهاي پُرسي هستند. اين غذاي لذيذ و پرطرفدار، طعم كمي چرب و گوشتي دارد و با گوشت، سيب‌زميني، تخم‌مرغ و پياز تهيه مي‌شود و معمولاً بدون برنج و با نان سِرو مي‌شود. مي‌توان آن را به عنوان غذاي آماده، غذاي سفر يا ساندويچ نيز مصرف كرد. انواع كتلت با گوشت چرخ شدهٔ گوسفند و گوساله، مرغ، ماهي يا حبوبات تهيه مي‌شود.

 

سيب‌زميني رنده شده، گوشت چرخ‌كرده، تخم‌مرغ، پياز رنده شده، نمك و ادويه پس از مخلوط شدن، مايهٔ كتلت را به وجود مي‌آورند كه اين مايه پس از يكدست شدن و شكل گرفتن در روغن و درون ماهي‌تابه سرخ مي‌شود. در ادامه طرز تهيه كتلت را به شما آموزش خواهيم داد.

 

مواد لازم

  • 250 گرم گوشت چرخ كرده
  • 2 عدد سيب زميني متوسط
  • 1 عدد پياز
  • 1 قاشق غذاخوري آرد
  • 1 عدد تخم مرغ
  • نمك و فلفل و زردچوبه

طرز تهيه كتلت

 

دستورالعمل‌

  • سيب زميني را درون كاسه بزرگي رنده كنيد.
  • پياز را رنده كنيد و قبل از اضافه كردن آن به سيب زميني به خوبي آب آن را جدا كنيد.
  • گوشت چرخ كرده را به پياز و سيب زميني اضافه كنيد.
  • تخم مرغ، آرد و نمك و فلفل و زردچوبه را به اين تركيب اضافه كنيد و با دست ورز بدهيد تا يكدست شوند.
  • درون يك ماهيتابه روغن بريزيد و بگذاريد خوب گرم شود.
  • بعد از اينكه روغن به خوبي داغ شد. مقداري از مايه كتلت را برداريد و كف دست خود به آن شكل بدهيد و آن را درون روغن قرار دهيد تا سرخ شود. بعد از اينكه يك طرف كتلت به خوبي سرخ شد با كف‌گير كتلت را برگردانيد تا سمت ديگرش نيز سرخ شود.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.