چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه زرشك پلو با مرغ در خانه

۶۴ بازديد

زرشك پلو با مرغ يكي از معروف‌ترين غذاهاي ايراني است. اين غذا پر از طعم شگفت انگيز زعفران و زرشك است. مثل بسياري از غذاهاي ايراني، روش‌هاي متفاوتي براي پخت زرشك پلو وجود دارد. در اين مطلب طرز تهيه بهترين و خوشمزه‌ترين زرشك پلو با مرغ را به شما آموزش خواهيم داد.

مواد لازم

  • 4 عددران مرغ
  • 4پيمانهبرنج
  • 1عددپياز
  • 1قاشق غذاخوريزعفران دم كرده
  • ½فنجانزرشك
  • نمك و فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1قاشق غذاخوريرب گوجه فرنگي

طرز تهيه زرشك پلو با مرغ مرحله به مرحله

دستور العمل‌

  • در اولين مرحله طرز تهيه زرشك پلو، درون يك قابلمه كمي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس ران يا سينه مرغ را با اين روغن كمي سرخ كنيد.
  • بعد از سرخ كردن مرغ‌ها، پياز را پوست بكنيد و نگيني خرد كنيد و آن‌ها را به قابلمه اضافه كنيد. كمي نمك و زردچوبه و فلفل نيز به مرغ اضافه كنيد. بعد از اين مرحله دو ليوان آب به مرغ اضافه كنيد و بگذاريد با حرارت ملايم بپزند.
  • در اين مرحله مي‌توانيد به آماده كردن و دم كردن برنج بپردازيد.
  • بعد از اينكه مرغ‌ها به خوبي پخته شد، آن‌ها را از درون آب مرغ بيرون بياوريد و كناري بگذاريد. 1 قاشق رب گوجه فرنگي را به آب مرغ اضافه كنيد و اجازه دهيد كمي بجوشد. سپس آب مرغ را از روي گاز برداريد.
  • درون يك ماهيتابه كوچك، كمي روغن بريزيد، زرشك‌هاي شسته شده را به آن اضافه كنيد و در آخر يك قاشق زعفران دم كرده را روي آن بريزيد و بگذاريد براي چند دقيقه روي حرارت ملايم تفت بخورند.
  • بعد از دم كشيدن برنج، آب مرغ را در ظرف كوچكي بريزيد. برنج را درون بشقاب مورد نظر بكشيد و آن را با زرشك تزيين كنيد و تكه‌هاي مرغ را كنار برنج قرار دهيد. 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.