شنبه ۲۴ اسفند ۹۸ ۱۵:۳۷ ۶۴ بازديد
زرشك پلو با مرغ يكي از معروفترين غذاهاي ايراني است. اين غذا پر از طعم شگفت انگيز زعفران و زرشك است. مثل بسياري از غذاهاي ايراني، روشهاي متفاوتي براي پخت زرشك پلو وجود دارد. در اين مطلب طرز تهيه بهترين و خوشمزهترين زرشك پلو با مرغ را به شما آموزش خواهيم داد.
مواد لازم
- 4 عددران مرغ
- 4پيمانهبرنج
- 1عددپياز
- 1قاشق غذاخوريزعفران دم كرده
- ½فنجانزرشك
- نمك و فلفل و زردچوبه
- روغن
- 1قاشق غذاخوريرب گوجه فرنگي
دستور العمل
-
در اولين مرحله طرز تهيه زرشك پلو، درون يك قابلمه كمي روغن ريخته و روي حرارت ملايم قرار دهيد. سپس ران يا سينه مرغ را با اين روغن كمي سرخ كنيد.
-
در اين مرحله ميتوانيد به آماده كردن و دم كردن برنج بپردازيد.
-
بعد از اينكه مرغها به خوبي پخته شد، آنها را از درون آب مرغ بيرون بياوريد و كناري بگذاريد. 1 قاشق رب گوجه فرنگي را به آب مرغ اضافه كنيد و اجازه دهيد كمي بجوشد. سپس آب مرغ را از روي گاز برداريد.
-
درون يك ماهيتابه كوچك، كمي روغن بريزيد، زرشكهاي شسته شده را به آن اضافه كنيد و در آخر يك قاشق زعفران دم كرده را روي آن بريزيد و بگذاريد براي چند دقيقه روي حرارت ملايم تفت بخورند.
-
بعد از دم كشيدن برنج، آب مرغ را در ظرف كوچكي بريزيد. برنج را درون بشقاب مورد نظر بكشيد و آن را با زرشك تزيين كنيد و تكههاي مرغ را كنار برنج قرار دهيد.