چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه سالاد شيرازي خوشمزه

۶۶ بازديد

سالاد شيرازي به عنوان يك سالاد ملي در ايران شناخته شده است و براي بيشتر غذاها در ايران، شايعترين پيش‌غذا يا خوراك است. بطور معمول داراي بافت ترد و مرطوب است و تا حدودي شبيه به پيكو د گالو و سالاد ايراني است. تهيه اين سالاد بسيار زمانبر و سخت است زيرا ابعاد قطعات بايستي به يك اندازه باشد.

مواد لازم

  • 5عددخيار قلمي
  • 2عددگوجه فرنگي متوسط
  • 1عددپياز كوچك
  • آبليمو به مقدار لازم
  •  نمك به مقدار لازم
  • نعنا خشك به مقدار لازم
  • فلفل سياه به مقدار لازم
  • جعفري به مقدار لازم ساطوري شده

دستور العمل‌

  • ابتدا خيار را بشوييد و بعد آن را پوست بكنيد. (اگر خيار را خوب شسته باشيد، مي‌توانيد با پوست هم استفاده كنيد؛ ظاهر زيباتري به سالاد مي‌دهد.)
  • انتهاي خيار را جدا كنيد و برش‌هاي طولي موازي بزنيد. سپس خيار را برگردانيد و عمود به برش‌هاي قبلي، برش بزنيد.
  • حالا به فاصله نيم سانتي متر خيار را برش بزنيد تا به مكعب‌هايي با سايز نيم سانتي متر تبديل شوند.
  • هرچقدر برش‌ها ريزتر باشد سالاد شما زيباتر خواهد شد. خيارهاي خرد شده را با نمك مخلوط كنيد.
  • در اين مرحله سر گوجه‌هايي را كه قبلا شسته‌ايد را جدا گرده و اگر شل هستند داخل آن را خالي كنيد.
  • آن‌ها را به صورت نگيني و تقريبا هم اندازه خيار خرد كنيد.
  • سپس پياز را پوست كنده و سر و ته آن را جدا كنيد. در اين مرحله از همان روش خرد كردن خيار استفاده كنيد و پيازها را نگيني كنيد.
  •  خيار، گوجه و پياز را درون يك ظرف گود ريخته و با هم مخلوط كنيد و به آن نمك، فلفل سياه، ليموترش (آبليمو)، نعناي خشك و جعفري ساطوري شده اضافه كنيد.
  • سالاد شيرازي آماده است!

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.