دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸ ۱۵:۵۹ ۶۶ بازديد
سالاد شيرازي به عنوان يك سالاد ملي در ايران شناخته شده است و براي بيشتر غذاها در ايران، شايعترين پيشغذا يا خوراك است. بطور معمول داراي بافت ترد و مرطوب است و تا حدودي شبيه به پيكو د گالو و سالاد ايراني است. تهيه اين سالاد بسيار زمانبر و سخت است زيرا ابعاد قطعات بايستي به يك اندازه باشد.
مواد لازم
- 5عددخيار قلمي
- 2عددگوجه فرنگي متوسط
- 1عددپياز كوچك
- آبليمو به مقدار لازم
- نمك به مقدار لازم
- نعنا خشك به مقدار لازم
- فلفل سياه به مقدار لازم
- جعفري به مقدار لازم ساطوري شده
دستور العمل
-
ابتدا خيار را بشوييد و بعد آن را پوست بكنيد. (اگر خيار را خوب شسته باشيد، ميتوانيد با پوست هم استفاده كنيد؛ ظاهر زيباتري به سالاد ميدهد.)
-
انتهاي خيار را جدا كنيد و برشهاي طولي موازي بزنيد. سپس خيار را برگردانيد و عمود به برشهاي قبلي، برش بزنيد.
-
حالا به فاصله نيم سانتي متر خيار را برش بزنيد تا به مكعبهايي با سايز نيم سانتي متر تبديل شوند.
-
هرچقدر برشها ريزتر باشد سالاد شما زيباتر خواهد شد. خيارهاي خرد شده را با نمك مخلوط كنيد.
-
در اين مرحله سر گوجههايي را كه قبلا شستهايد را جدا گرده و اگر شل هستند داخل آن را خالي كنيد.
-
آنها را به صورت نگيني و تقريبا هم اندازه خيار خرد كنيد.
-
سپس پياز را پوست كنده و سر و ته آن را جدا كنيد. در اين مرحله از همان روش خرد كردن خيار استفاده كنيد و پيازها را نگيني كنيد.
-
خيار، گوجه و پياز را درون يك ظرف گود ريخته و با هم مخلوط كنيد و به آن نمك، فلفل سياه، ليموترش (آبليمو)، نعناي خشك و جعفري ساطوري شده اضافه كنيد.
-
سالاد شيرازي آماده است!