یکشنبه ۱۸ اسفند ۹۸ ۱۷:۵۵ ۶۴ بازديد
شايد برايتان جالب باشد كه كشك بادمجان نه تنها در ايران بلكه در بسياري از كشورهاي همسايه مانند آذربايجان و همچنين تركيه تهيه و خورده ميشود. اين غذا هم ميتواند به عنوان يك وعده اصلي و هم به صورت پيش غذا سرو شود. روشهاي متنوعي براي تهيه اين غذا وجود دارد كه در ادامه به يكي از محبوبترين دستور پختها اشاره خواهيم كرد.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت مغز ران
- 2 تا 3 قاشق سوپ خوري پياز سرخ شده
- 2 فنجان كشك
- 10 عدد بادمجان متوسط
- روغن
- نمك، فلفل و زردچوبه
- 3 حبه سير رنده شده و سرخ شده
- 5 قاشق غذاخوري نعناع خشك
دستور العمل
- گوشت را قيمهاي خرد ميكنيم و ميشوييم و داخل پياز سرخ كرده ميريزيم. كمي نمك و زرد چوبه هم اضافه ميكنيم.
- سپس 2 تا 3 ليوان آب داخل گوشت ميريزيم تا گوشت كاملا بپزد و كمي آب داشته باشد.
- در اين مرحله كمي نمك داخل گوشت ميريزيم، ميتوانيد كمي زعفران ساييده به گوشت اضافه كنيد.
- بعد از اينكه گوشت به خوبي پخت با گوشت كوب برقي به خوبي گوشت را له ميكنيم.
- سپس بادمجانها را پوست كنده و كمي نمك ميزنيم و با حرارت ملايم در روغن فراوان ميكنيم تا طلايي شوند.
- بادمجانها را هم ميتوانيد با گوشت كوب برقي كاملا له كنيد و به صورت پوره در بياوريد.
- كمي نعناع خشك را با روغن براي چند دقيقه تفت ميدهيم.
- پياز داغ، سيرداغ، نعناع داغ و گوشت را به بادمجان اضافه كرده و اجازه ميدهيم كشك بادمجان كمي به روغن بيفتد.
- در اين مرحله كشك را به غذا اضافه ميكنيم. اگر كشك غليظ بود ميتوانيد آن را با كمي آب جوش رقيق كنيد و بعد اضافه كنيد.
- اجازه بدهيد كشك و بادمجان به خوبي جا بيفتد و بعد از اينكه به خوبي پخت با كشك و گردو و نعناع داغ آن را تزيين كنيد.
كشك بادمجان يك غذاي خوش خوراك است كه نه تنها طرفداران بادمجان را به شور ميآورد كه براي بسياري طعمي دلنشين دارد. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه كشك بادمجان به شما آموزش دهيم تا در زمانهايي كه فرصت زيادي براي آشپزي نداريد اين غذا را تهيه و نوش جان كنيد با ما همراه باشيد. شايد برايتان جالب باشد كه كشك بادمجان نه تنها در ايران بلكه در بسياري از كشورهاي همسايه مانند آذربايجان و همچنين تركيه تهيه و خورده ميشود. اين غذا هم ميتواند به عنوان يك وعده اصلي و هم به صورت پيش غذا سرو شود. روشهاي متنوعي براي تهيه اين غذا وجود دارد كه در ادامه به يكي از محبوبترين دستور پختها اشاره خواهيم كرد. مواد لازم 500 گرم گوشت مغز ران 2 تا 3 قاشق سوپ خوري پياز سرخ شده 2 فنجان كشك 10 عدد بادمجان متوسط روغن نمك، فلفل و زردچوبه 3 حبه سير رنده شده و سرخ شده 5 قاشق غذاخوري نعناع خشك
كشك بادمجان يك غذاي خوش خوراك است كه نه تنها طرفداران بادمجان را به شور ميآورد كه براي بسياري طعمي دلنشين دارد. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه كشك بادمجان به شما آموزش دهيم تا در زمانهايي كه فرصت زيادي براي آشپزي نداريد اين غذا را تهيه و نوش جان كنيد با ما همراه باشيد. شايد برايتان جالب باشد كه كشك بادمجان نه تنها در ايران بلكه در بسياري از كشورهاي همسايه مانند آذربايجان و همچنين تركيه تهيه و خورده ميشود. اين غذا هم ميتواند به عنوان يك وعده اصلي و هم به صورت پيش غذا سرو شود. روشهاي متنوعي براي تهيه اين غذا وجود دارد كه در ادامه به يكي از محبوبترين دستور پختها اشاره خواهيم كرد. مواد لازم 500 گرم گوشت مغز ران 2 تا 3 قاشق سوپ خوري پياز سرخ شده 2 فنجان كشك 10 عدد بادمجان متوسط روغن نمك، فلفل و زردچوبه 3 حبه سير رنده شده و سرخ شده 5 قاشق غذاخوري نعناع خشك طرز تهيه كشك بادمجان دستور العمل گوشت را قيمهاي خرد ميكنيم و ميشوييم و داخل پياز سرخ كرده ميريزيم. كمي نمك و زرد چوبه هم اضافه ميكنيم. سپس 2 تا 3 ليوان آب داخل گوشت ميريزيم تا گوشت كاملا بپزد و كمي آب داشته باشد. در اين مرحله كمي نمك داخل گوشت ميريزيم، ميتوانيد كمي زعفران ساييده به گوشت اضافه كنيد. بعد از اينكه گوشت به خوبي پخت با گوشت كوب برقي به خوبي گوشت را له ميكنيم. سپس بادمجانها را پوست كنده و كمي نمك ميزنيم و با حرارت ملايم در روغن فراوان ميكنيم تا طلايي شوند. بادمجانها را هم ميتوانيد با گوشت كوب برقي كاملا له كنيد و به صورت پوره در بياوريد. كمي نعناع خشك را با روغن براي چند دقيقه تفت ميدهيم. پياز داغ، سيرداغ، نعناع داغ و گوشت را به بادمجان اضافه كرده و اجازه ميدهيم كشك بادمجان كمي به روغن بيفتد. در اين مرحله كشك را به غذا اضافه ميكنيم. اگر كشك غليظ بود ميتوانيد آن را با كمي آب جوش رقيق كنيد و بعد اضافه كنيد. اجازه بدهيد كشك و بادمجان به خوبي جا بيفتد و بعد از اينكه به خوبي پخت با كشك و گردو و نعناع داغ آن را تزيين كنيد.