چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه فسنجان گيلكي

۷۱ بازديد

خورشت فسنجان كه به مي‌تواند به صورت ترش و يا شيرين تهيه شود، معمولا با گوشت مرغ تهيه مي‌شود، البته مي‌توان از گوشت قلقلي هم براي تهيه آن استفاده كرد. همچنين گردو و رب انار ساير مواد تشكيل دهنده اين خورشت به حساب مي‌آيند. فسنجان غذاي سنتي مردم گيلان است و معمولا با گوشت اردك آن را مي‌پزند.

مواد لازم

  • 1عددمرغ
  • 500گرم گردو چرخ كرده
  • 4قاشق سوپخوريپياز سرخ كرده
  • 5قاشق سوپخوريرب انار
  • شكر
  • نمك، زردچوبه، زعفران

دستور العمل‌

  • ابتدا مرغ را با پياز و دو سه ليوان آب و كمي نمك مي‌گذاريم نيم پز شود. در مرحله بعد گردوي چرخ كرده را به مخلوط اضافه مي‌كنيم و حرارت را ملايم مي‌كنيم.
  • سپس آب انار يا رب انار را اضافه كرده و اجازه مي‌دهيم خورشت آهسته بجوشد تا مرغ كاملا بپزد و خورشت جا بيفتد. در صورت ترش بودن خورشت كمي شكر اضافه مي‌كنيم.
  • خورشت فسنجان بايد بعد از آماده شدن كاملا به روغن بيفتد و آب نداشته باشد. همچنين در صورتي كه مرغ پخته شد و خورشت جا نيفتاد مرغ را خارج كرده و موقع كشيدن داخل خوش قرار مي‌دهيم.
  • توضيح آنكه معمولا چاشني فسنجان آب انار يا رب انار است ولي ممكن است به جاي آن‌ها كمي آبليمو و شكر و زعفران ساييده مصرف كرد.
  • در خورشت فسنجان آلو نيز مي‌توان ريخت. و خورشت فسنجان را با مرغابي نيز مي‌توان تهيه كرد. در صورتيكه رب انار مصرف كرديم يكي دو ليوان آب زيادتر مي‌ريزيم زيرا فسنجان بايد با آب بيشتر و مدت طولاني‌تر بجوشد تا روغن بيفتد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.