چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه جوجه كباب زعفراني

۶۶ بازديد

جوجه‌كباب يكي از خوراك‌هاي اصيل ايراني و از رده كباب‌هاي سنتي ايران است. در پخت جوجه‌كباب، قطعات خردشده گوشت مرغ را براي مدتي تقريباً طولاني (حدود سه ساعت) در يك ظرف پر از آبليمو، پياز خرد شده، زعفران و ادويه‌جات قرار مي‌دهند و پس از اينكه قطعات گوشت طعم دار شد، آنها را به يك سيخ بلند مي‌كشند و روي كباب‌پز و به وسيله آتش مستقيم، كباب مي‌كنند. جوجه كباب از خوراك‌هاي بسيار محبوب نزد ايراني‌ها است.

مواد لازم

  • 500گرممرغ بدون استخوان مخلوط ران و سينه
  • 300گرمجوجه با استخوان خردشده و مخلوط
  • 3عددپياز
  • 2حبهسير
  • ادويه كبابي به مقدار لازم
  • زعفران به مقدار لازم
  • ليمو ترش با پوست به تعداد لازم
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • آبليمو به مقدار لازم
  • روغن مايع به مقدار لازم
  • 100گرمكره
  • ½پيمانهماست
  • سماق به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • مرغ‌ها را جدا از هم (مخلوط و سينه) با پياز خلالي، نمك درشت، كمي زعفران و كمي روغن مايع مخلوط كنيد و در يك ظرف دربسته داخل يخچال بگذاريد.
  • ران و سينه‌ي مخلوط را خرد كنيد و با پياز خلالي، نمك و كمي روغن مايع مخلوط كنيد و در ظرف دربسته در يخچال بگذاريد.
  • جوجه‌هاي با استخوان را نيز با پياز خلال شده، زعفران، يك حبه سير، نمك و كمي روغن مخلوط كنيد و در يخچال بگذاريد.
  • مرغ‌ها 12 تا 24 ساعت در اين مخلوط بخوابانيد.
  • براي تهيه جوجه ماستي، مي‌توانيد بعد از چند ساعت يا از همان اول به مرغ خرد شده ماست اضافه كنيد.
  • به جز جوجه كباب برگي، بقيه جوجه‌ها را به سيخ بكشيد و در يخچال نگه داريد.
  • براي جوجه كبابي برگي سينه را از كتف جدا كنيد.
  • سينه را روي ميز كار يا تخته بگذاريد و به قسمت‌هاي باريك حداكثر 2 سانتي متري برش دهيد.
  • در اين مرحله به ترتيب از تكه‌هاي بزرگتر به كوچك‌تر به سيخ بكشيد.
  • دو طرف آن را منظم كنيد تا به صورت مخروطي درآيد.
  • آتش يا كباب پز را آماده كنيد و جوجه‌ها را كره بماليد و روي آتش، كباب كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.