دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸ ۱۶:۲۷ ۸۵ بازديد
باقاليپلو با گوشت بهتر است كه با گوشت گوساله همراه باشد تا تكههاي گوشت شكل خود را از دست ندهند اما با مرغ يا گوشت گوسفندي يا بره نيز آن را ميل ميكنند. طرز تهيه اين غذاي خوشمزه را در ادامه به شما آموزش خواهيم داد.
مواد لازم
مواد لازم براي تهيه ماهيچه
- 2 عدد ماهيچه گوسفندي (ران)
- 100 گرم كره و روغن مايع
- 1 عدد چوب دارچين
- 1 قاشق چاي خوري روغن حيواني
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- زعفران آب كرده
- 4 عدد پياز بزرگ حلقه اي خرد شده
مواد لازم براي تهيه باقالي پلو
- 4پيمانهبرنج
- 100گرمكره يا روغن حيواني
دستور العمل
طرز تهيه ماهيچه باقالي پلو
-
پيازها را با كمي روغن سرخ كنيد تا طلايي شوند.
-
ماهيچه را به پياز سرخ كرده اضافه كنيد. ماهيچه را با 2 پيمانه آب، برگ بو، چوب دارچين، رزماري و فلفل سياه روي حرارت متوسط قرار دهيد تا خوب بپزد و آب آن كشيده شود، طوريكه نصف پيمانه از آب آن باقي بماند.
-
در اواسط پخت نمك را اضافه كنيد.
-
بعد از اينكه گوشت ماهيچه كامل پخت، زعفران را اضافه كرده و مخلوط كنيد.
طرز تهيه باقالي پلو
-
در كاسهاي برنج را همراه نمك، به مدت 6 تا 8 ساعت خيس كرده و هنگام پخت آب آن را خالي كنيد.
-
در قابلمه اي آب را جوش آورده و برنج را همراه باقالي داخل آب جوش بريزيد و به مدت 12 تا 15 دقيقه بجوشانيد. (كف روي آن را بگيريد و دور بريزيد)
-
بعد از مغز پخت شدن برنج و باقالي، آنها را در آبكش بريزيد.
-
در قابلمه مقداري روغن ريخته و سپس كف قابلمه را با نان لواش بپوشانيد و مقداري مخلوط برنج باقالي روي آن بريزيد، سپس شويد اضافه كنيد.
-
اين روند را همينطور ادامه دهيد تا برنج و شويد تمام شود.
-
درب قابلمه را بگذاريد. زماني كه بخار آن بلند شد، كره آب شده را روي برنج بريزيد و درب قابلمه را بگذاريد تا دم بكشد.
-
در نهايت برنج را بر روي ديس كشيده و ماهيچهها را در اطراف باقالي پلو قرار دهيد.