چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه رشته پلو براي سال نو

۷۸ بازديد

رشته پلو، يكي از پلوهاي اصيل ايراني است كه اغلب خانواده‌ها در شب عيد آن را مي‌پزند و معتقد هستند كه با پختن آن سر رشته كار بدست مي‌آيد. شايد در گذشته تهيه رشته كه بايد بسيار ظريف باشد، كار مشكلي بود ولي حالا رشته حاضر پلويي در اغلب سوپر ماركت‌ها  ديده مي‌شود. در اين مقاله طرز تهيه رشته پلو را به شما آموزش خواهيم داد.

مواد لازم

  • 500گرمرشته پلويي
  • 1كيلوگرمبرنج
  • 750گرمگوشت ماهيچه يا سردست بدون استخوان
  • روغن
  • 500گرمخرما
  • 250گرمكشمش
  • 1قاشق چايخوريزعفران ساييده شده

دستور العمل‌

  • برنج را قبلا خيس مي‌كنيم و گوشت را تكه‌تكه كرده و با يكي دو عدد پياز خرد كرده و 2 تا 3 ليوان آب با حرارت ملايم مي‌پزيم.
  • بايد بعد از پختن 1 ليوان آب داشته باشد و در اواخر طبخ كمي نمك به آن مي‌زنيم.
  •  بعد گوشت را از آب خارج كرده و نصف زعفران و نصف روغن را در آبگوشت مي‌ريزيم و مي‌گذاريم تا بجوشد.
  • آب نمك برنج را خالي مي‌كنيم و برنج را در قابلمه مي‌ريزيم تا جوش آمده و كمي نرم شود.
  • سپس رشته‌ها را از هم جدا كرده و داخل برنج مي‌ريزيم تا كمي كه جوشيد و رشته نرم شد، آن را آبكش مي‌كنيم.
  • مقداري آب ولرم روي آن مي‌ريزيم و بقيه روغن را با يك ليوان آب ته قابلمه مي‌ريزيم.
  •  نصف برنج را در قابلمه ريخته و گوشت، خرما و كشمش را بين آن مي‌گذاريم.
  • با بقيه برنج روي آن را مي‌پوشانيم و قابلمه را روي حرارت قرار مي‌دهيم.
  • عرق برنج را كه گرفتيم، آبگوشت زعفراني را روي برنج مي‌دهيم و پلو را مثل پلوي ساده دم مي‌كنيم.
  • موقع كشيدن برنج بقيه زعفران را در كمي آبجوش حل كرده و با كمي برنج مخلوط مي‌كنيم.
  • روي پلو را با برنج زعفراني مي‌پوشانيم و كمي هم كره آب‌كرده روي آن مي‌دهيم.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.