چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه آرد برنج در خانه

۶۲ بازديد

آرد برنج آردي است كه از برنج درست مي‌شود. براي تهيه آن برنج پوست كنده را يك روز در آب سرد خيس مي‌كنند و بعد از خشك شدن آن را مي‌كوبند تا آرد شود. مي‌تواند جايگزين مناسبي براي آرد گندم باشد براي كساني كه هضم گلوتن در دستگاه گوارش آنها باعث سوءهاضمه مي‌شود. طرز تهيه آرد برنج را در اين وبلاگ بخوانيد.

 

آرد برنج داراي خواصي بسياري است و امروزه بيشتر پزشكان براي افرادي كه مشكل گوارشي دارند، مصرف آن را توصيه مي‌كنند. آرد برنج داراي فيبر نسبتا بالايي است اما براي جبران كمبود فيبر، مي توان آن را با غذاهاي پروتئيني مانند پروتئين آرد و همچنين تخم مرغ مصرف كرد. به عبارتي ديگر، اين آرد مي تواند فيبر مورد نياز بدن انسان را تامين كند و براي كساني كه مشكل يبوست دارند، يك انتخاب عالي و كم هزينه براي درمانشان خواهد بود.

مواد لازم

  • 1كيلوگرم برنج
  • 2ليترآب

دستور العمل‌

  • براي تهيه آرد برنج خيلي خوب در منزل، برنج را چندين بار بشوييد.
  • به مدت يكي دو روز در آب خيس كنيد.
  •  در اين بازه زماني چندين بار آب برنج را عوض كنيد.
  • سپس برنج را در آبكش ريخته تا آب آن گرفته شود.
  • سپس برنج مرطوب را مي‌كوبيم به طوريكه كاملا نرم شود.
  • سپس پهن مي‌كنيم تا كمي خشك شود.
  • در اين مرحله آن را از الك رد مي‌كنيم.
  • دوباره آرد برنج الك شده را مي‌گذاريم كاملا خشك شود.
  • باز هم از يك الك ريز آن را رد مي‌كنيم.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.