چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه خوراك لوبيا چيتي خوشمزه در خانه

۶۷ بازديد

خوراك لوبيا چيتي مي‌تواند به عنوان يك ميان وعده يا حتي پيش غذا باشد و اگر بدون گوشت آن را طبخ كنيد غذايي وگان است. معمولا كنسرو اين خوراك هم از هر سوپرماركتي قابل خريداري است. اما با توجه به دستور پخت ساده و راحت اين خوراك به شما پيشنهاد مي‌كنيم خودتان دست به كار شويد و آن را درست كنيد. برخي از افراد در دستور پخت خوراك لوبيا چيتي گوشت اضافه مي‌كنند و برخي نيز قارچ. البته اين غذا فقط در ايران محبوب نيست، خوراك لوبيا چيتي مكزيكي هم در جهان بسيار محبوب است و به روش‌هاي مختلف تهيه مي‌شود.

مواد لازم

  • 400گرملوبيا چيتي
  • 1عددپياز متوسط
  • عدد سيب زميني
  • نمك، فلفل و زردچوبه
  • روغن
  • 1قاشق غذاخوريرب گوجه فرنگي

دستور العمل‌

  • لوبيا چيتي را از شب قبل خيس كنيد. وقتي لوبيا براي چند ساعت قبل از پخت خيس شود، سريع‌تر پخته مي‌شود و بافت نرمي پيدا مي‌كند. همچنين خيس كردن لوبيا و حبوبات قبل از پخت باعث كاهش نفخ آن‌ها مي‌شود.
  • لوبيا چيتي را در يك قابلمه با حجم مناسب نسبت به مقدار لوبياها بريزيد. به قابلمه چند ليوان آب اضافه كنيد. آب بايد مقداري باشد كه به طور كامل روي لوبياها را بپوشاند. بگذاريد لوبيا با حرارت متوسط به خوبي بپزد. اگر دوست داريد زمان پخت لوبيا را كاهش دهيد مي‌توانيد از زودپز نيز استفاده كنيد.
  • درون يك ماهيتانه مقداري روغن بريزيد و پياز را با آن تفت دهيد تا بافت آن نرم شود. در مرحله بعد بايد سيب زميني را به پياز اضافه كنيد و كمي تفت دهيد تا رنگ سيب  زميني‌ها طلايي شود.
  • سپس ادويه‌ها يعني نمك و فلفل را اضافه كنيد. بعد از تفت دادن ادويه‌ها با پياز، رب گوجه فرنگي را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد خامي رب با سرخ كردن گرفته شود.
  • بعد از اينكه لوبياها به خوبي پخت مخلوط سيب زميني و پياز و رب را به آن اضافه كنيد و اجازه دهيد خوراك كاملا جا بيفتد و لعاب بيندازد.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.