چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه همبرگر خانگي و خوشمزه

۶۶ بازديد

همبرگر از آن دسته غذاهايي است كه شما مي‌توانيد حتي در ميهماني هم آن را آماده كنيد! يكي از مزاياي همبرگر خانگي اين است كه كاملا سالم است و شما مي‌توانيد در انتخاب مخلفات آن نيز كمي خلاقيت به خرج بدهيد. علاوه بر اين، درست كردن همبرگر اصلا كار سختي نيست. كافيست كمي گوشت چرخ كرده با كيفيت، چند عدد نان، و مخلفاتي كه دوست داريد را تهيه كنيد و از اين دستورالعمل پيروي كنيد. در مقاله امروز قصد داريم شما را با طرز تهيه همبرگر خانگي و خوش طعم آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!

مواد لازم

  • 500 گرم گرم گوشت گاو چرخ كرده و 80 درصد خالص
  • 6 عدد نان برگر
  • 1 عدد زرده تخم مرغ

مواد اوليه سس همبرگر

  • ½ عدد پياز قرمز يا سفيد
  • سس گوجه فرنگي
  • 1 قاشق غذاخوري سس خردل
  • نمك و فلفل
  • چند حبه سير
  • مقداري سبزيجات تازه خرد شده

مواد اوليه مخلفات همبرگر

  • 2عددگوجه فرنگي به شكل ورقه اي خرد شده
  • 6تكهپنير ورقه اي
  • چند عدد برگ كاهو
  • سس گوجه فرنگي
  • سس مايونز

دستور العمل‌

  • مقداري گوشت گاو با كيفيت كه حدودا  20 درصد چربي دارد خريداري كنيد. اگر از مقدار بيشتري چربي در گوشت خود استفاده كنيد، در هنگام سرخ كردن همبرگرها همه چربي آن‌ها روي شعله فر يا گريل مي‌ريزد و برگرهاي شما خشك مي‌شوند.
  • سپس گوشت چرخ كرده را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. بقيه مواد اوليه همبرگر را داخل اين كاسه بريزيد. در مرحله بعدي، سير و پياز را خرد كنيد. سپس آن‌ها را به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد و خوب هم بزنيد. در اين مرحله، هر ادويه ديگري كه دوست داريد را به گوشت چرخ كرده اضافه كنيد.
  • حالا مي‌توانيد هر چاشني ديگري كه دوست داريد، از جمله سس سس خردل، سس كچاپ، و سبزيجات تازه و خرد شده را به همبرگر خود اضافه كنيد. اضافه كردن اين مواد به گوشت همبرگر باعث مي‌شود كه هم طعم آن بهتر بشود و هم بوي بد گوشت خام گرفته بشود.
  • سپس زرده تخم مرغ را به مواد اوليه ديگر اضافه كنيد. در ابتدا يك عدد زرده تخم مرغ را با كمي نمك و فلفل مخلوط كنيد و سپس اين تركيب را به مواد اوليه ديگر اضافه كنيد.
  • بهتر است كه براي مخلوط كردن اين مواد با هم در ابتدا از يك قاشق، و سپس از دست‌هاي تميز خود استفاده كنيد. در نهايت مواد اوليه را به شكل همبرگر دربياوريد.
  • سعي كنيد تا جايي كه مي‌توانيد، كمتر گوشت را در دست‌هاي خود فشار بدهيد تا چربي آن هدر نرود. مواد را به 6 گلوله گوشت مساوي تقسيم كنيد و سپس هر كدام از اين گلوله ها را روي كف دست خود قرار داده، و به آرامي آن‌ها را به شكل همبرگر درست كنيد.
  • در ابتدا همه همبرگرها را به شكل مرتب داخل يك بشقاب بزرگ بچينيد. بعد از اينكه اين كار را انجام داديد، با استفاده از يك لايه كاغذ روغني يا سلفون، روي آن‌ها را بپوشانيد.
  • سپس همبرگرها را داخل يخچال قرار بدهيد تا براي مدت 30 دقيقه خنك و كمي سفت بشوند.
  • در ابتدا كمي روغن يا كره داخل ماهيتابه مورد نظر بريزيد و همبرگرها را خوب سرخ كنيد. براي اينكه در اين روش همبرگرها كاملا مغز پخت بشوند، بهتر است كه درجه حرارت گاز را خيلي كم كنيد و اجازه بدهيد كه برگرها براي مدت طولاني تري پخته بشوند.
  • زماني كه پختن همبرگرها تمام شد، آن‌ها را سرو كنيد. شما مي‌توانيد برگرهاي خود را همراه با نان و مخلفاتي كه در بخش قبلي گفتيم به شكل ساندويچ سرو كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.