چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه قيمه خوشمزه و مجلسي

۷۲ بازديد

خورشت قيمه يكي از مشهورترين انواع غذاهاي ايراني است كه براي تهيه آن از لپه، گوشت، پياز و سيب زميني سرخ كرده استفاده مي‌شود. خورشت قيمه نيز مانند ساير خورشت‌ها معمولا با برنج سرو مي‌شود. پخت اين خورشت نيز مانند ساير خورشت‌ها نيازمند اطلاع داشتن از فوت و فن‌هاي آن است كه در ادامه به صورت مفصل به آن‌ها اشاره خواهيم كرد.

مواد لازم

  •  750 گرم گوشت مغز ران گوسفند يا گوساله بدون استخوان
  •  100 گرم لپه
  • 3 قاشق سوپخوري پياز سرخ كرده
  •  4 عدد ليمو عماني
  • 2 قاشق سوپخوري رب گوجه فرنگي
  •  750 گرم سيب زميني
  •  روغن براي سرخ كردن سيب زميني
  •  به مقدار كافي نمك و فلفل
  •  1 قاشق مرباخوري ادويه


دستور العمل‌

  •  ابتدا گوشت را به تكه‌هاي كوچك خرد مي‌كنيم، بعد لپه را به دقت تميز كرده و مي‌شوييم.
  • سپس پياز سرخ كرده را با 2 قاشق روغن و لپه در قابلمه ريخته و آن را روي اجاق گاز قرار مي‌دهيم، تا لپه با پياز كمي سرخ شود.
  • اين كار از خرد شدن لپه بعد از پختن جلوگيري خواهد كرد.
  •  سپس گوشت را شسته و داخل پياز و لپه مي‌ريزيم و درب ظرف را مي‌گذاريم و حرارت را ملايم مي‌كنيم تا آب گوشت كشيده شود.
  • در اين مرحله 2 ليوان آب داخل گوشت ريخته و ليمو عماني‌هاي شسته شده را به ظرف اضافه مي‌كنيم و اجازه مي‌دهيم گوشت آهسته بپزد.
  • سپس كمي نمك و ادويه و رب گوجه فرنگي به گوشت مي‌زنيم و اجازه مي‌دهيم خورشت كاملا جا بيفتد.
  •  در اين مرحله مي‌رويم سراغ سرخ كردن سيب زميني، ابتدا سيب زميني‌ها را خلال خلال كرده و بعد از شستشو آن را با كمي نمك درون روغن فراوان كرده و سرخ مي‌كنيم.
  • ممكن است سيب زميني را درون ظرف خورشت ريخته و يكي دو جوش به آن بدهيم و يا هنگام سرو آن را بر روي خورشت بريزيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.