چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه موهيتو خوشمزه

۶۶ بازديد

موهيتو نوعي نوشيدني است كه با مخلوط كردن آب گازدار، برگ نعناع، شكر و آبليمو تهيه مي‌شود. در دستور اصلي تهيه موهيتو در كوبا از نعناع اسپيكاتا استفاده مي‌شود كه در اين كشور محبوبيت زيادي دارد. زادگاه موهيتو كوبا مي‌باشد.

در مورد زمان و چگونگي به وجود آمدن موهيتو، اطلاعات دقيقي در دست نيست. بعضي آن را به بردگان آفريقايي كه در مزارع نيشكر كوبا كار مي‌كرده‌اند نسبت مي‌دهند و بعضي ديگر به كاوشگران انگليسي كه در مسير خود در اين جزيره پهلو گرفته‌اند. هرچه كه باشد، وجود مزارع وسيع نيشكر و فراواني گياه نعناع در كوبا عامل اصلي به وجود آمدن اين نوشيدني بوده‌ است.

تركيب شيريني، طراوت ليمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع، اين نوشيدني را به يكي از محبوب‌ترين و معروف‌ترين نوشيدني‌هاي تابستاني در جهان تبديل كرده است.

مواد لازم

  • 2قاشق غذاخوري شكر
  • 8عددبرگ نعناع
  • ½ليموترش
  • 1ليوانآب گازدار يا آب معدني
  • يخ قالبي

دستور العمل‌

  • چند برگ نعناع تازه، يك قاشق غذاخوري شكر و هچنين يك ليموي ترش بزرگ را نصف كرده و آب آن را گرفته و درون ليوان بريزيد.
  • در اين مرحله به كمك پشت قاشق مخلوط شكر، آبليمو و نعنا را به خوبي فشار دهيد تا مواد به خوبي باهم مخلوط شوند تا بو و طعم نعنا خارج شود.
  • 4 عدد يخ مكعبي كه پيشنهاد مي‌شود آن ها را خرد كنيد به مخلوط اضافه كرده و در نهايت آب گازدار را به نوشيدني اضافه كنيد. البته اگر تمايل نداريد كه موهيتوي شما گاز دار شود مي‌توانيد يك بطري آب معدني را جايگزين كنيد.
  • در آخر براي تزئين مي‌توانيد از يك برش نازك ليمو ترش و برگ نعناع استفاده كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.