شنبه ۰۲ فروردین ۹۹ ۱۱:۵۹ ۶۶ بازديد
موهيتو نوعي نوشيدني است كه با مخلوط كردن آب گازدار، برگ نعناع، شكر و آبليمو تهيه ميشود. در دستور اصلي تهيه موهيتو در كوبا از نعناع اسپيكاتا استفاده ميشود كه در اين كشور محبوبيت زيادي دارد. زادگاه موهيتو كوبا ميباشد.
در مورد زمان و چگونگي به وجود آمدن موهيتو، اطلاعات دقيقي در دست نيست. بعضي آن را به بردگان آفريقايي كه در مزارع نيشكر كوبا كار ميكردهاند نسبت ميدهند و بعضي ديگر به كاوشگران انگليسي كه در مسير خود در اين جزيره پهلو گرفتهاند. هرچه كه باشد، وجود مزارع وسيع نيشكر و فراواني گياه نعناع در كوبا عامل اصلي به وجود آمدن اين نوشيدني بوده است.
تركيب شيريني، طراوت ليمو ترش همراه با عطر و طعم دلچسب نعناع، اين نوشيدني را به يكي از محبوبترين و معروفترين نوشيدنيهاي تابستاني در جهان تبديل كرده است.
مواد لازم
- 2قاشق غذاخوري شكر
- 8عددبرگ نعناع
- ½ليموترش
- 1ليوانآب گازدار يا آب معدني
- يخ قالبي
دستور العمل
-
چند برگ نعناع تازه، يك قاشق غذاخوري شكر و هچنين يك ليموي ترش بزرگ را نصف كرده و آب آن را گرفته و درون ليوان بريزيد.
-
در اين مرحله به كمك پشت قاشق مخلوط شكر، آبليمو و نعنا را به خوبي فشار دهيد تا مواد به خوبي باهم مخلوط شوند تا بو و طعم نعنا خارج شود.
-
4 عدد يخ مكعبي كه پيشنهاد ميشود آن ها را خرد كنيد به مخلوط اضافه كرده و در نهايت آب گازدار را به نوشيدني اضافه كنيد. البته اگر تمايل نداريد كه موهيتوي شما گاز دار شود ميتوانيد يك بطري آب معدني را جايگزين كنيد.
-
در آخر براي تزئين ميتوانيد از يك برش نازك ليمو ترش و برگ نعناع استفاده كنيد.