شنبه ۰۲ فروردین ۹۹ ۱۲:۰۴ ۵۵ بازديد
براي درست كردن يك فلافل خانگي و سنتي با نخود و سبزيجات، در ابتدا بايد نخودها را به مدت يك شب خيس كنيد. سپس آنها را با سبزيجات تازه، سير، و انواع ادويههايي كه دوست داريد محلوط كنيد. در مرحله بعدي، مواد را به شكل گلولههاي كوچك دربياوريد و آنقدر آنها را در روغن سرخ كنيد تا ترد و برشته بشوند و علاوه بر اين، رنگشان هم به رنگ قهوهاي روشن تغيير پيدا كند. در نهايت فلافل را همراه با نان پيتا، حمص، و سبزيجات خرد شدهاي كه دوست داريد سرو كنيد.
مواد لازم
- 300گرمنخود
- 1عددپياز
- ½فنجانجعفري
- 3حبهسير
- 2قاشق غذاخوري آرد نخودچي
- 1قاشق چايخوريفلفل سياه
- زيره سبز و تخم گشنيز
- 1عددتخم مرغ
- نمك
دستور العمل
-
در ابتدا براي مدت 16 الي 18 ساعت، نخود را داخل آب خيس كنيد.
-
سپس نخودها را از داخل آب بيرون بياوريد و آنها را كاملا خشك كنيد.
-
در مرحله بعدي، جعفري را خرد كنيد. در ابتدا ساقه تمام جعفريهاي تازه را جدا كنيد، بعد آنها را داخل يك دستگاه خردكن برقي بريزيد. سپس دستگاه را روشن كنيد و سبزيجات تازه را خوب خرد كنيد.
-
حالا نخودها، حبههاي سير، و ادويهجاتي كه دوست داريد را به مدت 40 ثانيه با سبزيجات ميكس كنيد.
-
مواد را داخل كاسهاي بريزيد و سپس آرد نخودچي و تخم مرغ را به آن اضافه كنيد و مخلوط كنيد تا مايه فلافل خودش را بگيرد.
-
مقداري روغن را داخل يك قابلمه بزرگ بريزيد. حالا قابلمه را روي گاز قرار داده و درجه حرارت آن را روي متوسط رو به زياد تنظيم كنيد.
-
در مرحله بعدي مواد فلافل را به شكل گلولههاي كوچك دربياوريد. با استفاده از يك قاشق يا يك اسكوپ بستني، مواد فلافل را به شكل گلولههاي گرد دربياوريد.
-
شما ميتوانيد فلافلهاي گرم را همراه با حمص، سس تند، انواع ترشي، تركيب پياز و جعفري، و زيتون سرو كنيد.