شنبه ۰۲ فروردین ۹۹ ۱۲:۰۶ ۷۵ بازديد
سوسيس بندري يا بندري يكي از غذاهاي ايراني است كه متعلق به جنوب ايران است. بندري غذايي نيمه فوري به حساب ميآيد. مواد تشكيلدهنده اين غذا شامل سوسيس، سيب زميني، پياز، رب گوجهفرنگي، نمك، فلفل سياه و ادويهجات مانند ادويه كاري است. سوسيس بندري بايد تند و داغ سرو شود. اين غذا معمولاً با نان ساندويچي، سس تند و سالاد سرو ميشود.
مواد لازم
- 300گرمسوسيس ترجيحا كوكتل
- 2عددسيب زميني
- 2عددپياز
- زردچوبه به مقدار لازم
- نمك به مقدار لازم
- روغن به مقدار لازم
- 3قاشق غذاخوريرب گوجه فرنگي
دستور العمل
-
ابتدا سوسيسها را به صورت حلقه حلقه برش بزنيد.
-
پيازها را شسته و بعد پوست كندن، به صورت خلالي و يا نگيني خرد كنيد.
-
البته اگر دوست نداريد پياز را در اين غذا مشاهده كنيد، ميتوانيد آن را رنده كنيد.
-
سيب زمينيها را شسته و بعد از پوست گرفتن آنها را نگيني خرد كنيد.
-
يك ماهيتابه لبه بلند انتخاب كرده و درون آن روغن و زردچوبه را ريخته و اجازه دهيد تا روغن داغ شود.
-
در اين مرحله زردچوبه را به خوبي درون روغن تفت دهيد.
-
در اين مرحله پياز را به روغن اضافه كنيد، توجه داشته باشيد درجه حرارت گاز ملايم باشد.
-
يك تابه ديگر برداريد و بعد از اينكه درون آن روغن ريختيد، به درون آن رب گوجه، نمك و فلفل را اضافه كنيد.
-
سعي كنيد با تفت دادن رب، خامي آن را بگيريد و مقدار كمي آب جوش به آن اضافه كنيد تا به صورت سس درآيد.
-
سوسيس و سيب زميني را به صورت جداگانه سرخ كنيد.
-
هم اكنون پياز و سيب زميني را با هم مخلوط كنيد و كمي آن را تفت دهيد.
-
در اين مرحله تمام سس تهيه كرده را به همراه سوسيس به مخلوط پياز و سيب زميني اضافه كنيد.
-
براي اينكه طعم سس به غذا وارد شود، درب ماهيتابه را بسته و اجازه دهيد بر روي شعله ملايم كمي بپزد.
-
هم اكنون سوسيس بندري شما آماده است! نوش جان