پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

طرز تهيه حليم بادمجان

۶۴ بازديد

حليم بادمجان يكي از غذاهاي مشهور ايراني است كه در شهرهايي مانند: كرمان، اصفهان و شيراز بيشتر تهيه مي‌شود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه حليم بادمجان را به دو صورت آموزش دهيم.

مواد لازم

  • 10 تا 12عددبادمجان قلمي
  • 1كيلوگرمگوشت سر دست گوسفند يا گوساله
  • 500گرملوبياي سفيد
  • 2 تا 3قاشق سوپخوريپياز سرخ كرده
  • 2فنجانكشك
  • روغن
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • گوشت و لوبيا و پياز داغ را با 3 تا 4 ليوان آب مي‌پزيم.
  • بادمجان‌ها را پوست كنده و سر آن‌ها را مي‌گيريم و كمي نمك مي‌زنيم.
  • با روغن در حرارت كم سرخ مي‌كنيم.
  • سپس بادمجان‌ها، گوشت و لوبيا را خوب مي‌كوبيم و مخلوط مي‌كنيم.
  •  2 تا 3 ليوان آب و هر مقدار آب گوشتي كه داريم داخل گوشت و بادمجان مي‌ريزيم و ظرف را روي حرارت مي‌گذاريم.
  •  گاهي آن را هم مي‌زنيم تا حليم كاملا جا افتاده شده و كش پيدا كند.
  •  هنگامي كه آب آن تمام شده و غليظ شد ظرف را از روي حرارت بر مي‌داريم و با كشك مخلوط مي‌كنيم و در ظرف مي‌كشيم.
  • روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ و گردوي تازه پوست كنده تزيين مي‌كنيم.
  • ممكن است مقداري هم گردوي تازه در ظرف جداگانه با حليم بادمجان سر ميز سرو كنيم.
  • در صورتي كه فصل گردوي تازه نباشد، ممكن است مقداري گردو خشك را شب قبل در آب سرد خيس كنيد و همراه غذا سرو كنيد.
  • مي‌توانيد به جاي لوبيا سفيد از عدس استفاده كنيد كه در اينصورت 500 گرم عدس نياز خواهد بود.

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.