شنبه ۰۲ فروردین ۹۹ ۱۲:۱۲ ۶۴ بازديد
حليم بادمجان يكي از غذاهاي مشهور ايراني است كه در شهرهايي مانند: كرمان، اصفهان و شيراز بيشتر تهيه ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه حليم بادمجان را به دو صورت آموزش دهيم.
مواد لازم
- 10 تا 12عددبادمجان قلمي
- 1كيلوگرمگوشت سر دست گوسفند يا گوساله
- 500گرملوبياي سفيد
- 2 تا 3قاشق سوپخوريپياز سرخ كرده
- 2فنجانكشك
- روغن
- نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
-
گوشت و لوبيا و پياز داغ را با 3 تا 4 ليوان آب ميپزيم.
-
بادمجانها را پوست كنده و سر آنها را ميگيريم و كمي نمك ميزنيم.
-
با روغن در حرارت كم سرخ ميكنيم.
-
سپس بادمجانها، گوشت و لوبيا را خوب ميكوبيم و مخلوط ميكنيم.
-
2 تا 3 ليوان آب و هر مقدار آب گوشتي كه داريم داخل گوشت و بادمجان ميريزيم و ظرف را روي حرارت ميگذاريم.
-
گاهي آن را هم ميزنيم تا حليم كاملا جا افتاده شده و كش پيدا كند.
-
هنگامي كه آب آن تمام شده و غليظ شد ظرف را از روي حرارت بر ميداريم و با كشك مخلوط ميكنيم و در ظرف ميكشيم.
-
روي آن را با نعناع داغ و پياز داغ و گردوي تازه پوست كنده تزيين ميكنيم.
-
ممكن است مقداري هم گردوي تازه در ظرف جداگانه با حليم بادمجان سر ميز سرو كنيم.
-
در صورتي كه فصل گردوي تازه نباشد، ممكن است مقداري گردو خشك را شب قبل در آب سرد خيس كنيد و همراه غذا سرو كنيد.
-
ميتوانيد به جاي لوبيا سفيد از عدس استفاده كنيد كه در اينصورت 500 گرم عدس نياز خواهد بود.