دوشنبه ۰۴ فروردین ۹۹ ۱۲:۴۲ ۷۰ بازديد
ميرزاقاسمي يكي از غذاهاي محلي استان گيلان است. مواد مورد نياز براي تهيه ميرزاقاسمي عبارتنداز: بادمجان، گوجهفرنگي، سير، روغن، تخممرغ، نمك و ادويه. براي تهيهٔ ميرزا قاسمي بايد بادمجانها را تنوري (كبابي) كرده، سپس در آب سرد قرار دهيد تاپوست آن به راحتي كنده شود و گوشت كباب شده آن به پوست نچسبد.
حال آنها را خوب بكوبيد؛ سپس سير كوبيده شده را به همراه بادمجانها و مقداري زردچوبه كمي تفت دهيد و در اينجا گوجه فرنگي رنده شده را به مخلوط اضافه كنيد و حرارت را ادامه دهيد تا آب بادمجانها كاملا گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخممرغها را شكسته و با بادمجانها مخلوط نماييد؛ همچنين نمك و ادويهجات را به دلخواه به غذا اضافه كنيد.
مواد لازم
- 8 تا 10عددبادمجان متوسط
- 1بوتهسير
- 200گرمروغن
- 4 تا 5عددتخم مرغ
- 1 تا 2عددگوجه فرنگي
- نمك و فلفل به مقدار لازم
دستور العمل
-
بادمجانها را روي آتش يا داخل فر كبابي ميكنيم.
-
كبابي كردن را تا حدي ادامه دهيد كه بادمجان پخته شود.
-
سپس پوست بادمجانها را بگيريد.
-
سر بادمجان را حتما بگيريد همچنين اگر بادمجانها تخم داشت، تخم آنها را جدا كنيد.
-
سپس بادمجانها را ساطوري ميكنيم، سپس گوجه فرنگي را در آبجوش مياندازيم و پوست آنرا ميگيريم و ريز خرد ميكنيم.
-
در اين مرحله سير را ميكوبيم تا نرم شود، روغن را در تابه كه بهتر است لعابي باشد ميريزيم و روي حرارت ميگذاريم تا داغ شود و سير كوبيده شده را در روغن تفت ميدهيم.
-
در اين مرحله گوجه فرنگي و بادمجان را در تابه ميريزيم و كمي سرخ ميكنيم، تا جايي كه آب آن كاملا كشيده شود و روغن بيفتد.
-
سپس كمي نمك و فلفل به آن ميزنيم و بعد مايه را در يك طرف تابه ميريزيم، تخم مرغها را در يك ظرف ميشكنيم و با كمي نمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در طرف خالي تابه ميريزيم.
-
اجازه ميدهيم تخم مرغ ببندد و كمي سرخ شود.
-
بعد از اينكه تخم مرغها بسته شد آن را با بادمجان و گوجه فرنگي مخلوط ميكنيم.
-
اكنون ميرزا قاسمي آماده است و آن را در ديس ميكشيم و اطراف آن را با گوجه فرنگي حلقهاي تزيين ميكنيم.