چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه ميرزا قاسمي گيلكي

۷۰ بازديد

ميرزاقاسمي يكي از غذاهاي محلي استان گيلان است. مواد مورد نياز براي تهيه ميرزاقاسمي عبارتنداز: بادمجان، گوجه‌فرنگي، سير، روغن، تخم‌مرغ، نمك و ادويه. براي تهيهٔ ميرزا قاسمي بايد بادمجان‌ها را تنوري (كبابي) كرده، سپس در آب سرد قرار دهيد تاپوست آن به راحتي كنده شود و گوشت كباب شده آن به پوست نچسبد.

حال آن‌ها را خوب بكوبيد؛ سپس سير كوبيده شده را به همراه بادمجان‌ها و مقداري زردچوبه كمي تفت دهيد و در اين‌جا گوجه فرنگي رنده شده را به مخلوط اضافه كنيد و حرارت را ادامه دهيد تا آب بادمجان‌ها كاملا گرفته شود. در مرحلهٔ بعد تخم‌مرغ‌ها را شكسته و با بادمجان‌ها مخلوط نماييد؛ همچنين نمك و ادويه‌جات را به دلخواه به غذا اضافه كنيد.

مواد لازم

  • 8 تا 10عددبادمجان متوسط
  • 1بوتهسير
  • 200گرمروغن
  • 4 تا 5عددتخم مرغ
  • 1 تا 2عددگوجه فرنگي
  • نمك و فلفل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • بادمجان‌ها را روي آتش يا داخل فر كبابي مي‌كنيم.
  • كبابي كردن را تا حدي ادامه دهيد كه بادمجان پخته شود.
  • سپس پوست بادمجان‌ها را بگيريد.
  • سر بادمجان را حتما بگيريد همچنين اگر بادمجان‌ها تخم داشت، تخم آن‌ها را جدا كنيد.
  •  سپس بادمجان‌ها را ساطوري مي‌كنيم، سپس گوجه فرنگي را در آبجوش مي‌اندازيم و پوست آنرا مي‌گيريم و ريز خرد مي‌كنيم.
  •  در اين مرحله سير را مي‌كوبيم تا نرم شود، روغن را در تابه كه بهتر است لعابي باشد مي‌ريزيم و روي حرارت مي‌گذاريم تا داغ شود و سير كوبيده شده را در روغن تفت مي‌دهيم.
  •  در اين مرحله گوجه فرنگي و بادمجان را در تابه مي‌ريزيم و كمي سرخ مي‌كنيم، تا جايي كه آب آن كاملا كشيده شود و روغن بيفتد.
  •  سپس كمي نمك و فلفل به آن مي‌زنيم و بعد مايه را در يك طرف تابه مي‌ريزيم، تخم مرغ‌ها را در يك ظرف مي‌شكنيم و با كمي نمك و فلفل مخلوط مي‌كنيم و در طرف خالي تابه مي‌ريزيم.
  • اجازه مي‌دهيم تخم مرغ ببندد و كمي سرخ شود.
  • بعد از اينكه تخم مرغ‌ها بسته شد آن را با بادمجان و گوجه فرنگي مخلوط مي‌كنيم.
  • اكنون ميرزا قاسمي آماده است و آن را در ديس مي‌كشيم و اطراف آن را با گوجه فرنگي حلقه‌اي تزيين مي‌كنيم.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.