چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه آش دوغ خوشمزه

۷۲ بازديد

آش دوغ از انواع آش‌هاي محلي در منطقه شمال غرب و غرب كشورمان ايران است و واقعا لذيذ و خوشمزه است. اين آش معمولا با دوغ ترش و محلي تهيه مي‌شود. اين آش رو هم به صورت گياهي بدون گوشت و هم با گوشت قلقلي درست مي‌شود كه هر دو روش را به شما آموزش خواهيم داد.

مواد لازم

  • 300گرمگوشت چرخ كرده
  • 1عددپياز
  • ½ليوانبرنج
  • ½ليوانآرد برنج
  • 2عددتخم مرغ
  • 4كيلوگرمدوغ
  • 1كيلوگرمسبزي (تره، گشنيز، و سير)
  • روغن، نمك و فلفل به مقدار لازم
  • 2قاشق غذاخوريپياز داغ

دستور العمل‌

  • گوشت را با نمك، فلفل و پياز مخلوط كنيد و به شكل قلقلي درآوريد.
  • سپس در كمي روغن تفت دهيد.
  • دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا نبُرد.
  • وقتي مخلوط جوش آمد سبزي، پياز داغ و كوفته ريزه (گوشت قلقلي) را همراه با فلفل فراوان اضافه كرده و صبر كنيد تا آش جا بيفتد.
  • مي‌توانيد روي آش را با فلفل، روغن و پياز داغ تزيين كنيد.
  • اين آش را با نخود و لوبيا هم مي‌توان پخت اما در پخت سنتي اين غذا، بيشتر از نخود استفاده مي‌شود.
  • از تخم مرغ براي نبريدن دوغ استفاده مي‌شود.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.