دوشنبه ۰۴ فروردین ۹۹ ۱۲:۵۵ ۷۲ بازديد
آش دوغ از انواع آشهاي محلي در منطقه شمال غرب و غرب كشورمان ايران است و واقعا لذيذ و خوشمزه است. اين آش معمولا با دوغ ترش و محلي تهيه ميشود. اين آش رو هم به صورت گياهي بدون گوشت و هم با گوشت قلقلي درست ميشود كه هر دو روش را به شما آموزش خواهيم داد.
مواد لازم
- 300گرمگوشت چرخ كرده
- 1عددپياز
- ½ليوانبرنج
- ½ليوانآرد برنج
- 2عددتخم مرغ
- 4كيلوگرمدوغ
- 1كيلوگرمسبزي (تره، گشنيز، و سير)
- روغن، نمك و فلفل به مقدار لازم
- 2قاشق غذاخوريپياز داغ
دستور العمل
-
گوشت را با نمك، فلفل و پياز مخلوط كنيد و به شكل قلقلي درآوريد.
-
سپس در كمي روغن تفت دهيد.
-
دوغ را با آرد برنج، برنج و تخم مرغ مخلوط كنيد و روي اجاق قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا نبُرد.
-
وقتي مخلوط جوش آمد سبزي، پياز داغ و كوفته ريزه (گوشت قلقلي) را همراه با فلفل فراوان اضافه كرده و صبر كنيد تا آش جا بيفتد.
-
ميتوانيد روي آش را با فلفل، روغن و پياز داغ تزيين كنيد.
-
اين آش را با نخود و لوبيا هم ميتوان پخت اما در پخت سنتي اين غذا، بيشتر از نخود استفاده ميشود.
-
از تخم مرغ براي نبريدن دوغ استفاده ميشود.