دوشنبه ۰۴ فروردین ۹۹ ۱۳:۰۰ ۴۹ بازديد
سوپ شير يك مدل سوپ بسيار خوش طعم است كه معمولا در كشورهاي اروپاي شرقي سرو ميشود. علاوه بر اين، افرادي كه در زمانهاي قديم ناچار بودند با هزينه كم، غذايي با پروتئين بالا مصرف كنند، از سوپ شير در وعدههاي غذايي خود استفاده ميكردند.
مواد لازم
- 1ليترشير پرچرب
- 1عددهويج
- 100گرمجو پرك
- 250گرمقارچ
- 1عددسينه مرغ
- 1عددپياز
- 1قاشق چايخوريزردچوبه
- 100گرمخامه
- جعفري خرد شده
دستور العمل
-
ابتدا پياز را پوست بكنيد و به صورت نگيني خرد كنيد.
-
يك قابلمه با گنجايش مناسب برداريد، كمي روغن درون آن بريزيد و پيازها را در روغن تفت دهيد.
-
بعد از اينكه پيازها طلايي شدند زردچوبه را اضافه كنيد و براي دو دقيقه تفت دهيد.
-
سينه مرغ را به همراه چهار ليوان آب و نمك و فلفل به پيازهاي سرخ شده اضافه كنيد. اجازه دهيد مرغ به خوبي بپزد.بعد از اينكه مرغ پخت، مرغ را از آب خارج كنيد و به صورت ريش ريش دربياوريد.
-
هويج را رنده كنيد و همراه جو پرك به قابلمه آب مرغ اضافه كنيد. در اين مرحله بايد اجازه دهيد جو پرك لعاب بياندازد.
-
بعد از اينكه جو پرك لعاب انداخت شير و مرغ ريش ريش شده را به آن اضافه كنيد. و اجازه دهيد 15 الي 20 دقيقه با شعله كم روي گاز بماند.
-
قارچ را به صورت ورقه ورقه خرد كرده و با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شود و به قابلمه سوپ اضافه كنيد.
-
بعد از گذشت 5 دقيقه چند قاشق غذاخوري خامه به سوپ اضافه كنيد و هم بزنيد تا مواد با هم يكدست شوند.در نهايت سوپ را از روي گاز برداريد و آن را داغ نوش جان كنيد.