دوشنبه ۰۴ فروردین ۹۹ ۱۳:۰۴ ۵۸ بازديد
وافل ناني خوشمزه و شيرين و ترد است كه معمولا در وعده صبحانه و همراه مربا خورده ميشود. البته تركيب وافل و بستنيهاي ميوهاي نيز بينظير است و ميتواند مثل پنكيك يك دسر خوشمزه باشد. در اين مطلب طرز تهيه وافل ترد و خوشمزه را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.
مواد لازم
- 1پيمانهآرد
- 1قاشق چايخورينمك
- 2قاشق چايخوري بيكينگ پودر
- 2قاشق غذاخوريشكر
- 2عددتخم مرغ
- 3/4پيمانهشير
- 5قاشق غذاخوريكره آب شده يا روغن
- 1قاشق چايخوريعصاره وانيل
دستور العمل
-
دستگاه وافل ساز را روشن كنيد تا گرم شود و به دماي مورد نظر برسد.
-
در اين مرحله بايد مواد اوليه خشك را با هم تركيب كنيد. آرد، بيكينگ پودر، نمك و شكر را در كاسه بزرگي بريزيد. اگر دوست داريد وافل خوب پف بكند ميتوانيد مواد خشك را قبل از مخلوط كردن الك بكنيد.
-
زرده و سفيده تخم مرغها را از هم جدا كنيد و در دو ظرف جداگانه بريزيد. از يك همزن برقي براي هم زدن سفيده تخم مرغ كمك بگيريد. آنقدر سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا به شكل فوم دربيايد.
-
بقيه مواد اوليه از جمله كره آب شده يا روغن و زرده تخم مرغ را در كاسهاي ديگر هم بزنيد. سپس شير و عصاره وانيل را به مخلوط اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند.
-
مخلوط زرده تخم مرغ و شير را به مواد خشك اضافه كنيد و با يك همزن دستي خوب هم بزنيد. دقت داشته باشيد كه لازم نيست اين مخلوط كاملا يكدست باشد.
-
سفيده تخم مرغ را به مواد وافل اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن با يك قاشق هم بزنيد.
-
قالب دستگاه وافل ساز را با كمي روغن چرب كنيد. با استفاده از يك ملاقه كمي از خمير وافل را برداريد و درون قالب وافل ساز بريزيد، اگر زيادتر يا كمتر از گنجايش وافل ساز درون آن خمير بريزيد، شكل وافل شما خوب از آب در نخواهد آمد.
-
با توجه به تنظيمات وافل ساز و دماي آن 2 الي 5 دقيقه زمان لازم است كه وافل به خوبي بپزد.
-
بعد از آماده شدن وافل آن را از دستگاه خارج كنيد. از كمي پودر قند و ميوههاي تازه خرد شده براي تزئين وافل استفاده كنيد.