چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه وافل مرحله به مرحله

۵۸ بازديد

وافل ناني خوشمزه و شيرين و ترد است كه معمولا در وعده صبحانه و همراه مربا خورده مي‌شود. البته تركيب وافل و بستني‌هاي ميوه‌اي نيز بي‌نظير است و مي‌تواند مثل پنكيك يك دسر خوشمزه باشد. در اين مطلب طرز تهيه وافل ترد و خوشمزه را به شما آموزش خواهيم داد. با ما همراه باشيد.

مواد لازم

  • 1پيمانهآرد
  • 1قاشق چايخورينمك
  • 2قاشق چايخوري بيكينگ پودر
  • 2قاشق غذاخوريشكر
  • 2عددتخم مرغ
  • 3/4پيمانهشير
  • 5قاشق غذاخوريكره آب شده يا روغن
  • 1قاشق چايخوريعصاره وانيل

دستور العمل‌

  • دستگاه وافل ساز را روشن كنيد تا گرم شود و به دماي مورد نظر برسد.
  • در اين مرحله بايد مواد اوليه خشك را با هم تركيب كنيد. آرد، بيكينگ پودر، نمك و شكر را در كاسه‌ بزرگي بريزيد. اگر دوست داريد وافل خوب پف بكند مي‌توانيد مواد خشك را قبل از مخلوط كردن الك بكنيد.
  • زرده و سفيده تخم مرغ‌ها را از هم جدا كنيد و در دو ظرف جداگانه بريزيد. از يك همزن برقي براي هم زدن سفيده تخم مرغ كمك بگيريد. آنقدر سفيده تخم مرغ را هم بزنيد تا به شكل فوم دربيايد.
  • بقيه مواد اوليه از جمله كره آب شده يا روغن و زرده تخم مرغ را در كاسه‌اي ديگر هم بزنيد. سپس شير و عصاره وانيل را به مخلوط اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا كاملا يكدست شوند.
  • مخلوط زرده تخم مرغ و شير را به مواد خشك اضافه كنيد و با يك همزن دستي خوب هم بزنيد. دقت داشته باشيد كه لازم نيست اين مخلوط كاملا يكدست باشد.
  • سفيده تخم مرغ را به مواد وافل اضافه كنيد و در حد مخلوط شدن با يك قاشق هم بزنيد.
  • قالب دستگاه وافل ساز را با كمي روغن چرب كنيد. با استفاده از يك ملاقه كمي از خمير وافل را برداريد و درون قالب وافل ساز بريزيد، اگر زيادتر يا كمتر از گنجايش وافل ساز درون آن خمير بريزيد، شكل وافل شما خوب از آب در نخواهد آمد.
  • با توجه به تنظيمات وافل ساز و دماي آن 2 الي 5 دقيقه زمان لازم است كه وافل به خوبي بپزد.
  • بعد از آماده شدن وافل آن را از دستگاه خارج كنيد. از كمي پودر قند و ميوه‌هاي تازه خرد شده براي تزئين وافل استفاده كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.