چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه خاگينه مغزدار تبريزي

۴۹ بازديد

خاگينه مغزدار تبريز يكي از انواع دسر خوشمزه و مقوي به شمار مي رود كه مناسب ماه مبارك رمضان است. مهمترين نكته در تهيه خاگينه اين است كه بايد دماي خاگينه و شربتش متضاد باشند.

 

طرز تهيه شربت خاگينه

براي تهيه شربت خاگينه ابتدا نصف پيمنه شكر و نصف پيمانه آب و يك چهارم پيمانه گلاب و ۲ دانه هل و يك كم زعفران دم كرده را با هم مخلوط كنيد و روي حرارت بگذاريد اجازه بدهيد مقداري غليظ شود؛ و بگذاريد خنك شود مي‌توانيد آن را داخل يخچال قرار بدهيد.

طرز تهيه خاگينه مغزدار تبريزي

براي تهيه خاگينه ۲ عدد تخم مرغ و يك كم وانيل را با همزن خوب بزنيد و بعد ۲ قاشق غذاخوري پر ماست سفت و ۲ قاشق غذاخوري آرد سفيد و يك قاشق بكينگ پودر اضافه كنيد و با قاشق هم بزنيد. تابه را روي حرارت گرم كنيد و روغن بريزيد وقتي روغن داغ شد نصف مواد خاگينه را داخل تابه بريزيد و در آن را ببنديد وقتي يه كم خودش را گرفت يك مقدار مغز گردو خرد شده بريزيد و روي آن پودر دارچين بپاشيد و بعد بقيه مواد خاگينه(Khagineh) را روي آن بريزيد و در آن را بگذاريد تا حسابي پف كند. بعد از آنكه خودش را گرفت برگردانيد تا طرف ديگر آن هم سرخ شود. وقتي دو طرف آن كاملا پخت و طلايي شد شربت خنك شده را روي آن بريزيد

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.