سه شنبه ۱۸ شهریور ۰۴

طرز تهيه رشته پلو زعفراني

۷۷ بازديد

يكي از غذاهايي كه شب عيد خورده مي‌شود رشته پلو (Reshteh Polo) است چرا كه قديمي‌ها اعتقاد داشتند رشته نمادي از رشته زندگي است و عقيده داشتند در همين ابتداي سال با خوردن اين غذا سر رشته كار و زندگي دستشان مي‌آيد.

 

  • برنج 2.5 پيمانه
  • كره يا روغن
  • نمك
  • رشته پلويي خرد شده 30 گرم
  • زعفران دم كرده

 

طرز تهيه رشته پلويي زعفراني

  • برنج را بشوييد سپس در 4 پيمانه آب كه 2 تا 3 قاشق غذاخوري نمك به آن افزوده ايد چند ساعت بخيسانيد.
  • داخل يك قابلمه بزرگ پنج پيمانه آب بريزيد و روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
  • آب برنج را خالي كرده و به آرامي آن را داخل قابلمه آب جوش بريزيد. شعله را زياد كنيد تا آب و برنج به جوش بيايند، رشته پلويي را به آب در حال جوش اضافه كرده و بگذاريد تا حدود 7 تا 10 دقيقه بجوشند. برنج را تست كنيد كه براي آبكش كردن آماده باشد. وسط برنج بايستي سفت و اطراف آن نرم باشد. رشته‌ها هم بايد كمي نرم و كمي سفت باشند. سپس برنج را آبكشي كنيد و با آب خنك شستشو دهيد.
  • قابلمه را بشوييد و روي شعله بگذاريد، 2 تا 3 قاشق غذاخوري روغن يا كره و 1 تا 2 قاشق غذاخوري زعفران دم كرده داخل قابلمه بريزيد. با استفاده از يك كف‌گير بزرگ برنج را داخل قابلمه ريخته  و به فرم هرم در بياوريد. براي خروج بهتر بخار از داخل برنج با ته كفكير چند سوراخ داخل برنج ايجاد كنيد.
  • بدون اينكه درب قابلمه را بگذاريد، برنج را روي شعله تقريبا زياد به مدت 5 تا 7 دقيقه قرار دهيد تا وقتي كه بخار شروع به خارج شدن كند، سپس يك فنجان آب دور برنج بريزيد و درب قابلمه را گذاشته و شعله را كم كنيد و اجازه دهيد تا 45 دقيقه دم بكشد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.