چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه عدسي مرحله به مرحله

۵۰ بازديد

عدسي يك غذاي ساده و خوشمزه و سبك است كه سريع آماده مي‌شود و براي صبحانه روزهاي سرد زمستان عالي است. عدس از مواد غذايي است كه پروتئين و فيبر بالايي دارد و هنگامي كه با سيب زميني تركيب شود، طعم دلچسب و لذيذي خواهد داشت. در اين مطلب طرز تهيه عدسي را به شما آموزش خواهيم داد.

مواد لازم

  • ½2پيمانهعدس
  • 1عددپياز
  • 1قاشق غذاخوريرب گوجه فرنگي
  • عددسيب زميني
  • 2قاشق غذاخوريروغن
  • نمك، فلفل و زردچوبه

دستور العمل‌

  • ابتدا عدس‌ها را پاك كنيد و با آب خوب بشوييد تا هرگونه گرد و خاك و آلودگي آن رفع شود. بعد از شستن عدس‌ها روي آن‌ها آب بريزيد و بگذاريد براي چند ساعت خيس بخورند. 
  • يك قابلمه مناسب براي پخت عدس‌ها انتخاب كنيد زيرا حجم عدس‌ها بعد از پخت دو تا سه برابر مي‌شود. درون قابلمه مقداري روغن بريزيد. پياز را به صورت نگيني يا خلالي خرد كرده و با روغن تفت دهيد.
  • بعد از اينكه پيازها طلايي شدند زرد چوبه و فلفل و نمك را اضافه كنيد و براي 2 الي 3 دقيقه ديگر تفت بدهيد و بعد رب گوجه فرنگي را اضافه كنيد. استفاده از رب گوجه فرنگي در دستور پخت عدسي اختياري است. 
  • در اين مرحله عدس‌هايي كه خيس شده بودند را به محتويات قابلمه اضافه كنيد و روي عدس‌ها 6 الي 7 پيمانه آب بريزيد. شعله گاز را زياد كنيد تا آب به جوش بيايد. 
  • بعد از به جوش آمد آب شعله گاز را كم كنيد و بگذاريد عدس‌ها براي نيم ساعت بپزند. در اين مرحله سيب زميني‌هاي نگيني خرد شده را نيز به عدس اضافه كنيد و اجازه دهيد براي نيم ساعت ديگر مواد با شعله متوسط بپزند. بعد از پخت كامل عدس‌ها، عدسي را در كاسه‌اي ريخته با كمي پيازداغ تزئين كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.