جمعه ۰۸ فروردین ۹۹ ۱۵:۴۳ ۵۷ بازديد
يكي از انواع ساده و بسيار خوشمزه دسر كه معمولا همه ما عاشق آن هستيم، ژله است. شما ميتوانيد براي درست كردن ژله، به سادگي از يك پودر ژله آماده استفاده كنيد، يا اگر دوست داشته باشيد، ميتوانيد به جاي استفاده از پودر آماده، خودتان در خانه يك ژله سالم و خوش طعم درست كنيد. ژلاتين به خودي خود فوايد زيادي براي بدن ما دارد، اما اگر دوست داريد ژله شما سالمتر و طعم آن هم بهتر بشود، ميتوانيد در آن از ميوههاي تازه نيز استفاده كنيد. در مقاله امروز قصد داريم شما را با ۱۲ مرحله طرز تهيه ژله خانگي و خوش طعم آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
- 85گرمپودر ژله
- 1فنجانآب داغ
- 1فنجانآب سرد
- 1فنجانميوه تازه
دستور العمل
-
در ابتدا يك فنجان آب داغ را با يك بسته پودر ژله در يك كاسه بزرگ با هم مخلوط كنيد. به مدت 2 الي 3 دقيقه اين مواد را خوب با هم مخلوط كنيد تا زماني كه هيچ اثري از پودر ژله در تركيب حاصل ديده نشود.
-
آب سرد را به اين تركيب اضافه كنيد.
-
اگر قصد داريد كه به مايه ژله خود كمي ميوه تازه اضافه كنيد، حتما پس از اضافه كردن اين تركيب را خوب هم بزنيد تا تكههاي ميوه به شكل يكدست در مايه ژله پخش بشوند.
-
قالب ژله را براي 2 الي سه ساعت داخل يخچال قرار دهيد.
-
زماني كه قالب ژله را از داخل يخچال بيرون آورديد، بايد آن را به طور كامل، يعني تا لبه، داخل آب گرم قرار بدهيد. 10 ثانيه صبر كنيد و سپس قالب ژله را روي يك بشقاب قرار داده و آن را برگردانيد تا ژله از قالب خود خارج بشود.