طرز تهيه پيتزا خوشمزه و خانگي مرحله به مرحله

۵۷ بازديد

ممكن است درست كردن پيتزا در خانه كار سخت و زمان‌بري به نظر برسد، اما مطمئن باشيد كه وقتي نتيجه نهايي را ببينيد و بچشيد، متوجه مي‌شويد كه ارزشش را داشته است! در مقالات قبل طرز تهيه خمير پيتزا را مرحله به مرحله براي شما شرح داديم، و در مقاله امروز قصد داريم طرز تهيه پيتزا و سس پيتزا و مخلفات روي آن را به شما آموزش بدهيم، تا خودتان بتوانيد در خانه يك پيتزاي خوشمزه درست كنيد. با ما همراه باشيد!

مواد لازم

  • 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
  • 2 قاشق چايخوري سير خرد شده
  • ¼ فنجان پياز سرخ شده
  • ½ قاشق چايخوري ريحان خشك
  • 450 گرم گوجه فرنگي خرد شده
  • ¼ قاشق چايخوري نمك
  • ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه

مواد اوليه مخلفات روي پيتزا 

  • 250گرم پنير موزارلا
  • 100گرمكالباس پپروني
  • 110گرمسوسيس بزرگ
  • 1عددفلفل شيرين
  • 2قاشق غذاخوريروغن زيتون
  • ¼فنجانريحان تازه

دستور العمل‌

  • در ابتدا گوجه فرنگي‌ها را در يك كاسه متوسط بريزيد و با استفاده از پشت يك چنگال، آن‌ها را كاملا له كنيد.
  • در اين مرحله روغن را درون يك ماهيتابه يا قابلمه با گنجايش 2 ليتر بريزيد و زير گاز را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي متوسط تنظيم كنيد.
  • پيازهاي خرد شده را به روغن داغ اضافه كرده و آن‌ها را سرخ كنيد. براي مدت چند دقيقه، به شكل مرتب پيازها را هم بزنيد تا زماني كه رنگ آن‌ها نيمه شفاف بشود.
  • سپس سير له شده را به پياز و روغن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
  • در اين مرحله بايد رب گوجه فرنگي، ريحان، نمك و فلفل را به سير و پياز اضافه كنيد.
  • در اين مرحله از طرز تهيه پيتزا درب قابلمه را روي آن نگذاريد، حرارت گاز را روي كم تنظيم كنيد و اجازه بدهيد كه سس پيتزا حداقل براي مدت نيم ساعت به آرامي بپزد.
  • پنير موزارلا را رنده كنيد. سپس پنير پيتزاي رنده شده را درون يك كاسه بريزيد و فعلا آن را كنار بگذاريد.
  • در اين مرحله با استفاده از يك چاقوي تيز، كالباس پپروني را به تكه‌هاي نازك تقسيم كنيد.
  • سپس سوسيس را در ماهيتابه بريزيد. اجازه بدهيد كه سوسيس براي مدت 10 دقيقه به آرامي سرخ بشود.
  • در يك ماهيتابه كوچك اما عميق مقداري روغن زيتون بريزيد. روغن را داغ كنيد و پياز و فلفل را درون آن بريزيد. اجازه بدهيد كه پياز و فلفل براي مدت 5 دقيقه بپزند و كاملا نرم بشوند.
  • ريحان تازه را به تكه‌هاي كوچك خرد كنيد.
  • در ابتدا فر را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي 450 درجه فارنهايت (يعني معادل 230 درجه سلسيوس) تنظيم كنيد تا گرم بشود.
  • يك تكه از خمير پيتزا را روي آردها قرار بدهيد و به آرامي آن را پخش كنيد. براي اينكه به گوشه‌هاي خمير پيتزا شكل بدهيد، از دستان خود استفاده كنيد.
  • به آرامي و با دقت خمير پيتزا را بلند كنيد و آن را روي سيني فر پهن كنيد.
  • كمي روغن زيتون روي سطح رويي خمير پيتزا بزنيد.
  • سس پيتزا را روي تمام سطح خمير پيتزا پخش كنيد.
  • در ابتدا روي سس پيتزا يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بريزيد، سپس گوشت، و در نهايت سبزيجات سرخ شده را روي آن قرار بدهيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.