جمعه ۰۸ فروردین ۹۹ ۱۵:۴۵ ۵۷ بازديد
ممكن است درست كردن پيتزا در خانه كار سخت و زمانبري به نظر برسد، اما مطمئن باشيد كه وقتي نتيجه نهايي را ببينيد و بچشيد، متوجه ميشويد كه ارزشش را داشته است! در مقالات قبل طرز تهيه خمير پيتزا را مرحله به مرحله براي شما شرح داديم، و در مقاله امروز قصد داريم طرز تهيه پيتزا و سس پيتزا و مخلفات روي آن را به شما آموزش بدهيم، تا خودتان بتوانيد در خانه يك پيتزاي خوشمزه درست كنيد. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
- 1 قاشق غذاخوري روغن زيتون
- 2 قاشق چايخوري سير خرد شده
- ¼ فنجان پياز سرخ شده
- ½ قاشق چايخوري ريحان خشك
- 450 گرم گوجه فرنگي خرد شده
- ¼ قاشق چايخوري نمك
- ¼ قاشق چايخوري فلفل سياه
مواد اوليه مخلفات روي پيتزا
- 250گرم پنير موزارلا
- 100گرمكالباس پپروني
- 110گرمسوسيس بزرگ
- 1عددفلفل شيرين
- 2قاشق غذاخوريروغن زيتون
- ¼فنجانريحان تازه
دستور العمل
-
در ابتدا گوجه فرنگيها را در يك كاسه متوسط بريزيد و با استفاده از پشت يك چنگال، آنها را كاملا له كنيد.
-
در اين مرحله روغن را درون يك ماهيتابه يا قابلمه با گنجايش 2 ليتر بريزيد و زير گاز را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي متوسط تنظيم كنيد.
-
پيازهاي خرد شده را به روغن داغ اضافه كرده و آنها را سرخ كنيد. براي مدت چند دقيقه، به شكل مرتب پيازها را هم بزنيد تا زماني كه رنگ آنها نيمه شفاف بشود.
-
سپس سير له شده را به پياز و روغن اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.
-
در اين مرحله بايد رب گوجه فرنگي، ريحان، نمك و فلفل را به سير و پياز اضافه كنيد.
-
در اين مرحله از طرز تهيه پيتزا درب قابلمه را روي آن نگذاريد، حرارت گاز را روي كم تنظيم كنيد و اجازه بدهيد كه سس پيتزا حداقل براي مدت نيم ساعت به آرامي بپزد.
-
پنير موزارلا را رنده كنيد. سپس پنير پيتزاي رنده شده را درون يك كاسه بريزيد و فعلا آن را كنار بگذاريد.
-
در اين مرحله با استفاده از يك چاقوي تيز، كالباس پپروني را به تكههاي نازك تقسيم كنيد.
-
سپس سوسيس را در ماهيتابه بريزيد. اجازه بدهيد كه سوسيس براي مدت 10 دقيقه به آرامي سرخ بشود.
-
در يك ماهيتابه كوچك اما عميق مقداري روغن زيتون بريزيد. روغن را داغ كنيد و پياز و فلفل را درون آن بريزيد. اجازه بدهيد كه پياز و فلفل براي مدت 5 دقيقه بپزند و كاملا نرم بشوند.
-
ريحان تازه را به تكههاي كوچك خرد كنيد.
-
در ابتدا فر را روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي 450 درجه فارنهايت (يعني معادل 230 درجه سلسيوس) تنظيم كنيد تا گرم بشود.
-
يك تكه از خمير پيتزا را روي آردها قرار بدهيد و به آرامي آن را پخش كنيد. براي اينكه به گوشههاي خمير پيتزا شكل بدهيد، از دستان خود استفاده كنيد.
-
به آرامي و با دقت خمير پيتزا را بلند كنيد و آن را روي سيني فر پهن كنيد.
-
كمي روغن زيتون روي سطح رويي خمير پيتزا بزنيد.
-
سس پيتزا را روي تمام سطح خمير پيتزا پخش كنيد.
-
در ابتدا روي سس پيتزا يك لايه پنير پيتزاي رنده شده بريزيد، سپس گوشت، و در نهايت سبزيجات سرخ شده را روي آن قرار بدهيد.