سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸ ۱۸:۵۸ ۵۷ بازديد
شير برنج يك نوع دسر يا بهتر از بگوييم پيش غذاي سنتي ايراني است كه با شير، برنج و گلاب و … تهيه ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه شير برنج را به شما آموزش دهيم تا انتها با ما همراه باشيد.
مواد لازم
- 2 پيمانه برنج
- 8 پيمانه شير
- ½ پيمانه شكر
- ½ پيمانه گلاب
- ½ قاشق چايخوري هل

دستور العمل
- ابتدا برنج را به مدت 2 ساعت قبل از پخت در ظرفي مناسب خيس كنيد.
- برنج خيس خورده را روي شعله گاز با حرارت ملايم قرار دهيد تا جايي كه برنج به خوبي نرم و له و آب آن كشيده شود.
- در اين مرحله شير را اضافه كنيد و اجازه دهيد به خوبي بپزد و لعاب بياندازد.
- توجه كنيد پس از افزدن شير در ظرف تقريبا بايد بسته باشد چرا كه ويتامين B2 بسيار به نور حساس است و به سرعت اكسيده ميشود.
- پس از اينكه شير برنج لعاب انداخت شكر و هل را اضافه كنيد و آن را به مدت 15 دقيقه دم بگذاريد.
- دقت كنيد، كوچكترين شعله را انتخاب كنيد، زير قابلمه حتما شعله پخش كن بگذاريد، در اين مرحله نمي خواهيم غذا به نقطه جوش برشد كه حتما سر خواهد رفت، فقط ميخواهيم مواد بهتر جا بيافتد.
- پس از كامل شدن زمان پخت، شير برنج را از روي شعله برداريد، گلاب را به آن اضافه كنيد و در حالي كه هنوز داغ است در ظرف مورد نظر بريزيد و بعد به هر صورت كه مايل هستيد سرو كنيد.