شنبه ۰۹ فروردین ۹۹ ۱۰:۴۲ ۶۵ بازديد
اگر به دنبال تهيه يك غذاي خوشمزه و پر خاصيت هستيد، پيشنهاد ما به شما كوكوسبزي است. در اين مقاله طرز تهيه كوكو سبزي خوشمزه و لذيذ را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.
- براي اينكه كوكو سبزي شما پف بيشتري داشته باشد بعد از اضافه كردن تخم مرغ با چنگاه مايه كوكو سبزي را خوب هم بزنيد.
- نسبت تره، جعفري، گشنيز، شويد در كوكو سبزي يكسان بايد باشد.
- براي تزئين كوكو سبزي از زرشك و گردو ميتوانيد استفاده كنيد.
مواد لازم
- 400گرم سبزي كوكو(تره، جعفري، گشنيز، شويد)
- 2عددتخم مرغ
- كميسير رنده شده
- نمك، فلفل و زردچوبه
- گردو و زرشك
- 1قاشق غذاخوري آرد
- روغن
دستور العمل
-
براي آماده كردن چاشني كوكوي سبزي، ۱ قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه روي شعله ملايم حرارت دهيد. زرشك و زعفران دم كرده را به آن اضافه كرده و به مدت ۱ دقيقه هم بزنيد. بعد از آماده شدن زرشك، آنها را كنار بگذاريد.
-
تخممرغها را در يك ظرف مخلوط كن بزرگ بشكنيد. ادويه، نمك، فلفل، و زردچوبه را اضافه كنيد. با چنگال كمي آن را هم بزنيد. سير، مغز گردو، آرد و سبزيجات را به آن اضافه كنيد. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنيد.
-
كمي روغن را در يك تابه روي شعله ملايم حرارت دهيد. مخلوط آماده شده را در آن ريخته و در قابلمه را بگذاريد تا به خوبي برشته شود (حدود ۱۵ الي ۲۰ دقيقه). كوكو را برگردانده و به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه ديگر حرارت دهيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود.
-
كوكوسبزي را به ظرف مورد نظر منتقل كرده و با استفاده از زرشك و گردو آن را تزئين كنيد.