طرز تهيه كوكو سبزي خوشمزه مرحله به مرحله

۶۵ بازديد

اگر به دنبال تهيه يك غذاي خوشمزه و پر خاصيت هستيد، پيشنهاد ما به شما كوكوسبزي است. در اين مقاله طرز تهيه كوكو سبزي خوشمزه و لذيذ را به شما آموزش خواهيم داد با ما همراه باشيد.

  • براي اينكه كوكو سبزي شما پف بيشتري داشته باشد بعد از اضافه كردن تخم مرغ با چنگاه مايه كوكو سبزي را خوب هم بزنيد.
  • نسبت تره، جعفري، گشنيز، شويد در كوكو سبزي يكسان بايد باشد.
  • براي تزئين كوكو سبزي از زرشك و گردو مي‌توانيد استفاده كنيد.

مواد لازم

  • 400گرم سبزي كوكو(تره، جعفري، گشنيز، شويد)
  • 2عددتخم مرغ
  • كميسير رنده شده
  • نمك، فلفل و زردچوبه
  • گردو و زرشك
  • 1قاشق غذاخوري آرد
  • روغن

دستور العمل‌

  • براي آماده كردن چاشني‌ كوكوي سبزي، ۱ قاشق غذاخوري روغن را در ماهيتابه روي شعله ملايم حرارت دهيد. زرشك و زعفران دم كرده را به آن اضافه كرده و به مدت ۱ دقيقه هم بزنيد. بعد از آماده شدن زرشك، آن‌ها را كنار بگذاريد.
  • تخم‌مرغ‌ها را در يك ظرف مخلوط كن بزرگ بشكنيد. ادويه، نمك، فلفل، و زردچوبه را اضافه كنيد. با چنگال كمي آن را هم بزنيد. سير، مغز گردو، آرد و سبزيجات را به آن اضافه كنيد. مخلوط را با چنگال خوب هم بزنيد.
  • كمي روغن را در يك تابه روي شعله ملايم حرارت دهيد. مخلوط آماده شده را در آن ريخته و در قابلمه را بگذاريد تا به خوبي برشته شود (حدود ۱۵ الي ۲۰ دقيقه). كوكو را برگردانده و به مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه ديگر حرارت دهيد تا طرف ديگر آن نيز طلايي شود.
  • كوكوسبزي را به ظرف مورد نظر منتقل كرده و با استفاده از زرشك و گردو آن را تزئين كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.