شنبه ۰۹ فروردین ۹۹ ۱۰:۴۹ ۵۴ بازديد
پختن يك وعده پاستاي خوشمزه، يكي از بهترين مهارتهاي آشپزي است كه ميتوانيد ياد بگيريد. پاستا يك غذاي كم خرج است، درست كردن آن زمان زيادي نميبرد، و علاوه بر اين، به روشهاي بسيار متنوعي ميتوانيد آن را سرو كنيد. در نتيجه، اگر وقت و حوصله شام درست كردن نداريد و يا نميدانيد چه غذايي درست كنيد، ميتوانيد به سادگي براي ناهار يا شام پاستا بپزيد! در مطلب امروز قصد داريم شما را با مراحل طرز تهيه پاستا آشنا كنيم.
طرز تهيه پاستا ساده است و در مدت زماني كه پاستا ميپزد، ميتوانيد درون يخچال و كابينتهاي خود را بگرديد و سس پستو، سبزيجات و يا هر سس ديگري كه فكر ميكنيد همراه با پاستا خوشمزه ميشود را پيدا كنيد و در نهايت به آن اضافه كنيد. ظرف مدت نيم ساعت، پاستاي خانگي و خوش طعمي كه درست كرديد، حاضر و آماده روي ميز شام خواهد بود!
مواد لازم
- 450گرمپاستا
- 2قاشق غذاخوريروغن
- به مقدار لازمنمك و فلفل
دستور العمل
-
پاستا را داخل آب جوش بريزيد و اجازه دهيد 3 الي 8 دقيقه درون آب جوش باشند و نرم شوند.
-
بعد از اينكه پاستا كمي نرم شد آن را آبكش كنيد.
-
سس مورد نظر خود را (سس پستو، آلفردو يا گوجه فرنگي و گوشت) آماده كرده و پاستا را با سس مخلوط ميكنيم.
-
براي چند دقيقه پاستا را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا سس به خوبي به خورد پاستا برود.
-
در آخر پاستا را با كمي برگ ريحان تازه و پنير پارمسان سرو كنيد.