شنبه ۰۹ فروردین ۹۹ ۱۰:۵۰ ۵۴ بازديد
يكي از خوشمزهترين سالادهايي كه ميتوانيد خودتان در خانه آن را درست كنيد، سالاد سزار است. جالب است بدانيد كه اين سالاد به تنهايي يك سالاد منحصر به فرد نيست، در حقيقت سس مخصوص آن است كه اين سالاد را به سالاد سزار تبديل ميكند. اگر زمان كافي براي غذا درست كردن در خانه نداريد، ميتوانيد سس سزار را به شكل آماده از فروشگاهها تهيه كنيد. اما سسي كه خودتان در خانه و با استفاده از مواد اوليه ساده درست كنيد، بسيار خوشمزهتر خواهد شد. در مقاله امروز قصد داريم مرحله به مرحله، شما را با طرز تهيه سالاد سزار و انواع مختلف آن، و سس خوشمزه سزار آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
مواد اوليه سس سزار
- ¼ فنجان روغن
- 2 قاشق غذاخوري پنير پارمسان رنده شده
- 1 قاشق غذاخوري سركه سفيد يا آبليمو
- 2 قاشق چايخوري خردل
- ½ قاشق چايخوري نمك و فلفل
- 3 قاشق غذاخوري سس مايونز كم چرب
مواد اوليه سالاد
- 1 عدد كاهوي بزرگ
- ¼ فنجان پنير پارمسان
- ¾ فنجان نان سرخ شده يا تست شده
مواد لازم براي سرخ كردن نان
- 2قاشق غذاخوريكره
- 1قاشق غذاخوريروغن زيتون
- 1عددنان ايتاليايي سنتي
- 2قاشق چايخورينمك
- ½قاشق چايخوريفلفل سياه
دستور العمل
-
روغن زيتون، پنير پارمسان، سركه يا آبليمو، خردل، نمك، فلفل را در ظرفي با هم مخلوط كنيد.
-
آنقدر اين مخلوط را هم بزنيد تا سس سزار حالت كرمي به خود بگيرد. در اين مرحله سس را بچشيد، و اگر لازم بود، مقدار بيشتري نمك، فلفل، و سركه سفيد يا آبليمو به آن اضافه كنيد.
-
كاهوها را بشوييد و به قسمتهاي كوچكتر خرد كنيد.
-
كاهوهاي خرد شده را در كاسه بزرگي بريزيد.
-
در اين مرحله بايد پودر پنير پارمسان و نان سرخ شده را به كاهو اضافه كنيد و اين مواد را خوب هم بزنيد تا با هم مخلوط بشوند.
-
زمان سرو كردن سالاد، سس سزار را به آن اضافه كنيد.