چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه كوكو سيب زميني مرحله به مرحله

۶۸ بازديد

كوكو سيب زميني غذاي محبوب، رايج و خوشمزه ايراني است كه معمولا براي شام يا ناهار استفاده مي‌شود. همچنين اين غذا مي‌تواند يك ايده عالي براي پيك نيك شما نيز باشد. كوكو معمولا به غذاهاي ايراني گفته مي‌شود كه عنصر اصلي سازنده آن‌ها تخم مرغ است. در اين مطلب طرز تهيه كوكو سيب زميني نرم و خوشمزه را خواهيد خواند.

مواد لازم

  • 2عددسيب زميني بزرگ
  • 3عدد تخم مرغ
  • 1عددپياز زرد كوچكرنده شده
  • 1قاشق غذاخوري آرد
  • ½قاشق چايخوريزردچوبه
  • ½قاشق چايخوري نمك
  • ¼قاشق چايخوريفلفل
  • روغنبه مقدار لازم

دستور العمل‌

  • سيب زميني‌ها را درون يك قابلمه بزرگ قرار داده و روي آن‌ها آب بريزيد. تا چند سانتي‌متر بالاتر از سيب زميني‌ها را بايد آب پوشانده باشد.
  • شعله گاز را روي حالت معمولي تنظيم كنيد و اجازه دهيد آب بجوشد و سيب زميني‌ها داخل آب بپزند. بعد از پخته شدن سيب زميني‌ها آب آن را خالي كنيد و اجازه دهيد سيب زميني‌ها خنك شوند.
  • سيب زميني‌ها را پوست بكنيد و رنده كنيد.
  • تخم مرغ‌ها را در يك كاسه بزرگ به هم بزنيد. سيب زميني‌هاي رنده شده، پياز، آرد، زردچوبه، نمك و فلفل را اضافه كنيد. مواد را خوب بهم بزنيد.
  • كمي روغن درون ماهيتابه بريزيد. با قاشق مقداري از مواد را برداشته و داخل روغن داغ شده قرار دهيد.
  • كوكوها را تا جايي كه هر دو طرفشان به رنگ طلايي در بيايند سرخ كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.