شنبه ۰۹ فروردین ۹۹ ۱۰:۵۵ ۶۳ بازديد
دوناتها اشكال و اندازههاي بسيار متفاوتي دارند. اين خوراكيهاي خوشمزه بهترين گزينه براي زمانهايي هستند كه شما زياد حوصله آشپزي كردن نداريد، اما دلتان يك ميان وعده خوشمزه ميخواهد! دوناتهاي آمادهاي كه از شيريني فروشي يا فروشگاههاي مواد غذايي تهيه ميكنيد هم خوب هستند، اما دوناتي كه خودتان در خانه درست كنيد، هم طعم بهتري دارد و هم سالمتر است. در مقاله امروز قصد داريم شما را با ۳ دستورالعمل متفاوت و آسان طرز تهيه دونات خانگي و خوشمزه آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
- 5قاشق چايخوريخمير مايه
- ¼فنجانآب گرم
- ½1فنجانشير ولرم
- ½فنجان شكر
- 1قاشق چايخورينمك
- 2عددتخم مرغ
- روغن سرخ كردني
- 5فنجانآرد
دستور العمل
-
در ابتدا داخل يك كاسه كوچك، خمير مايه و آب گرم را با هم مخلوط كنيد. خمير مايه براي فعال شدن به آب گرم نياز دارد. 5 دقيقه صبر كنيد تا خمير مايه فعال شود.
-
سپس آب و خمير مايه، شير، شكر، نمك، تخم مرغ، روغن ترد كننده شيريني، و 2 فنجان آب را داخل يك كاسه بريزيد و با استفاده از يك دستگاه مخلوط كن برقي، با سرعت كم آنها را با هم مخلوط كنيد.
-
اول مواد اوليه خشك را با هم مخلوط كنيد، بعد مواد اوليه مايع را در يك كاسه جداگانه با هم تركيب كنيد، و در نهايت محتويات اين دو كاسه را با هم مخلوط كنيد.
-
بعد مقدار آرد باقي مانده را به تدريج (هر بار مقدار يك دوم فنجان) به تركيب قبلي اضافه كرده، و با سرعت كم هم بزنيد. آنقدر اين كار را انجام بدهيد تا خمير دونات ديگر به كاسه نچسبد.
-
در مرحله بعدي، با استفاده از كف دست و انگشتان خود خمير دونات را براي مدت 5 دقيقه ورز بدهيد تا كاملا نرم بشود و كش بيايد. حالا داخل يك كاسه را چرب كنيد و خمير دونات را در آن قرار بدهيد تا زماني كه پف كند.
-
بهتر است كه روي اين كاسه را با استفاده از يك حوله تميز بپوشانيد. آنقدر صبر كنيد تا اندازه خمير دونات دو برابر بشود. اين پروسه معمولا چيزي در حدود 1 ساعت به طول ميانجامد.
-
در مرحله بعدي، روي سطحي كه از قبل روي آن كمي آرد پاشيدهايد، خمير دونات را با استفاده از يك وردنه آنقدر صاف كنيد تا قطر آن حدودا 1.5 سامتي متر بشود. بعد از اينكه اين كار را انجام داديد، با استفاده از يك كاتر مخصوص دونات كه آن را به آرد آغشته كردهايد، خمير را به شكل چند عدد دونات ببريد.
-
دوباره كمي صبر كنيد تا دوناتها پف كنند و دو برابر اندازه قبلي خود بشوند.
-
در مرحله بعدي، روغن را داخل يك ماهيتابه عميق داغ كنيد. سپس با استفاده از يك كفگير فلزي، دوناتها را به آرامي داخل روغن داغ بياندازيد. زماني كه دوناتها به روي سطح روغن آمدند، آنها را برگردانيد. هر دو طرف دوناتها را به شكل يكسان در روغن سرخ كنيد تا زماني كه رنگ آنها به رنگ قهوهاي مايل به طلايي تغيير پيدا كند.