چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه قهوه ترك

۵۹ بازديد

طرز تهيه قهوه ترك شايد كار ساده‌اي باشد ولي براي بهتر شدن آن بايد دقت بيشتري به كار برد. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه قهوه ترك را به صورت مرحله به مرحله آموزش دهيم.

 

قهوه ترك چيست؟

قهوه ترك شيوه‌اي براي سرو قهوه است. دانه‌هاي برشته‌شده و سپس كاملا پودر شده قهوه در قهوه جوشي به نام جذوه جوشانده و در فنجان سرو مي‌شوند. دانه‌هاي پودر شده قهوه در فنجان مي‌توانند ته‌نشين شوند مي‌توان براي طعم دادن به قهوه از شكر استفاده مي‌شود. اين شيوه سرو قهوه در خاورميانه، شمال آفريقا، قفقاز و بالكان بيشتر مي‌شود.

مواد لازم

  • 1قاشق مرباخوريقهوه
  • 1.5قاشق مرباخوريشكر
  • 1فنجان آب سرد يا شير

دستور العمل‌

  • براي هر نفر يك قاشق مرباخوري قهوه و 1.5 قاشق مرباخوري شكر و يك فنجان سرخالي قهوه خوري آب سرد در نظر مي‌گيريم.
  • مي‌توان به جاي آب، از شير استفاده كنيم. بديهي است كه قهوه با شير خوشمزه‌تر مي‌شود.
  • قهوه و شكر و آب را در ظرف قهوه جوش مي‌ريزيم و خوب مخلوط مي‌كنيم.
  • قهوه جوش را روي حرارت ملايم قرار داده تا جوش آمده و كف آن بالا بيايد.
  • نكته حساس به موقع برداشتن قهوه از روي حرارت است.
  • يعني بايد به محض اينكه كف قهوه بالا آمد قبل از اينكه چند جوش بزند قهوه را از روي حرارت برداشت.
  • اول كف قهوه را كه به خامه قهوه معروف است به تساوي در فنجان‌ها ريخت و بعد فنجان‌ها را با قهوه پر كرد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.