لازانيا يك غذاي خوش طعم و سنتي ايتاليا شامل چندين لايه پاستا، پنير، گوشت، و يك سس بر پايه گوجه فرنگي است. در مقاله امروز قصد داريم شما را با مراحل و طرز تهيه لازانيا اين غذاي خوشمزه آشنا كنيم تا بتوانيد تنها ظرف مدت ۲ ساعت آن را درست كنيد! با ما همراه باشيد!
نكاتي درمورد طرز تهيه لازانيا
عبارت Pasta al dente به معناي پاستايي است كه براي مدتي طولاني پخته شده و ديگر سفت و خشك نيست، اما آنقدر هم نرم و لطيف نيست كه له بشود. به همين دليل بهتر است كه در هنگام درست كردن پاستا، هر چند مدت يك بار آن را بچشيد و مطمئن شويد كه بيش از حد پخته و نرم نشده باشد. زماني كه پختن پاستا تمام ميشود، بايد هنوز كمي فرم داشته باشد. علاوه بر اين، براي اينكه تكههاي پاستا در هنگام پخته شدن به هم نچسبند، بايد كمي روغن زيتون و نمك به آنها اضافه كنيد. پس از اينكه پختن پاستا تمام شد، لايههاي آن را به شكل جدا روي يك سطح صاف پهن كنيد تا بعدا استفاده كردن از آنها برايتان سخت نباشد.
مواد لازم
- 300گرم گوشت چرخ كرده
- 300گرم سوسيس
- 4فنجان سس اسپاگتي
- 2عددتخم مرغ
- 400گرمپنير ريكوتا
- 2فنجانپنير موزارلا
- 1قاشق چايخوريپودر سير
- 1قاشق چايخوريجعفري خرد شده
- ½قاشق چايخورينمك
- ¼قاشق چايخوريپودر فلفل سياه
- 9عدد ورق لازانياي پيش پخت
- ¼فنجانپنير پارمسان
دستور العمل
-
در ابتدا فر را روشن كنيد و آن را روي درجه حرارت 350 درجه فارنهايت يا همان 176 درجه سلسيوس تنظيم كنيد.
-
سپس گوشت چرخ كرده و سوسيس را درون يك ماهيتابه بزرگ بريزيد و با درجه حرارت متوسط سرخ كنيد، تا زماني كه رنگ آنها به رنگ قهوهاي روشن تغيير پيدا كند.
-
در يك كاسه بزرگ تخم مرغها را خوب هم بزنيد سپس پنير ريكوتا، 1 و 1 دوم فنجان پنير موتزارلا، پودر سير، جعفري، نمك و فلفل را درون كاسه بريزيد و با تخم مرغها مخلوط كنيد.
-
كف ظرف فر را با يك لايه از سس گوشتي كه قبلا تفت داديد بپوشانيد. سپس روي آن يك لايه لازانياي پيش پخت قرار بدهيد. (حدودا 3 عدد براي پوشاندن روي سس كافيست.) سپس حدودا نصف سس پنيري كه درست كرديد را روي لايه لازانياي پيش پخت پخش كنيد.
-
دوباره يك لايه ديگر سس گوشت، لازانيا و سس پنير را روي لايههاي قبلي بريزيد. در مرحله بعدي، مقدار باقي مانده پنير موتزارلا و همچنين پنير پارمسان رنده شده را روي آخرين لايه لازانيا بريزيد.
-
بعد از اينكه اين كار را انجام داديد، روي ظرف فر را با استفاده از يك لايه فويل بپوشانيد، آن را درون فر قرار بدهيد، و اجازه بدهيد كه لازانيا براي مدت 45 دقيقه بپزد.
-
پس از اينكه اين كار را انجام داديد، يك بار ديگر ظرف لازانيا را درون فر قرار بدهيد (اما اين بار بدون فويل) و اجازه بدهيد كه براي مدت 15 دقيقه ديگر بپزد تا ورقهاي لازانيا خوب نرم بشوند.