یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹ ۱۲:۱۴ ۵۳ بازديد
پاي سيب يك دسر ساده و خوشمزه است كه نه تنها درست كردن آن كار سختي نيست، بلكه مدل خانگي آن خوشمزهتر هم هست. پاي سيب خانگي هم تازه است و هم سالم. كافيست خمير پاي را آماده كنيد، روي آن را با تكههاي سيب و ادويههاي مخصوص پر كنيد، و سپس يك لايه ديگر خمير پاي نيز روي آن قرار بدهيد. اگر از نكاتي كه برايتان شرح ميدهيم پيروي كنيد، متوجه ميشويد كه درست كردن يك پاي سيب خانگي كار بسيار ساده و لذتبخشي است. در مقاله امروز قصد داريم طرز تهيه پاي سيب را براي شما شرح دهيم. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
مواد لازم براي درست كردن خمير
- 2 پيمانه آرد
- 1 قاشق چايخوري نمك
- 90 گرم كره
- 5 قاشق غذاخوري آب سرد
- 1 عدد تخم مرغ
- كمي شير
مواد داخل پاي سيب
- ⅓فنجانشكر سفيد
- ⅓فنجان شكر قهوهاي
- ¼قاشق چايخوري نمك
- 1قاشق چايخوريپودر دارچين
- ½قاشق چايخوريجوز هندي
- 3قاشق غذاخوريآرد
- 6عددسيب
- 1قاشق چايخوريآبليمو
دستور العمل
-
در ابتدا فر را از قبل روشن كنيد و درجه حرارت آن را روي 400 درجه فارنهايت يا همان 200 درجه سانتي گراد تنظيم كنيد تا خوب گرم بشود.
-
در مرحله بعدي، آرد و نمك و كره را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد. با استفاده از يك چنگال، كره را داخل آرد و نمك بريزيد. اين كار باعث ميشود كه گلولههاي كوچكي در آرد درست بشوند. سپس به آرامي آب را به اين تركيب اضافه كنيد.
-
سپس آنقدر اين تركيب را ورز بدهيد تا يك توپ خميري بزرگ و يكدست درست بشود. بعد اين خمير را به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد و دور يك قسمت آن پلاستيك بپيچيد. خميري كه داخل پلاستيك پيچيديد را داخل يخچال قرار بدهيد.
-
روي كانتر آشپزخانه كمي آرد بپاشيد و شروع كنيد به پهن كردن خمير با استفاده از يك وردنه. سعي كنيد خمير پاي سيب خود را طوري پهن كنيد، كه اندازه آن از قطر قالبي كه قرار است پاي را در آن بپزيد، چيزي در حدود 5 سانتي متر بيشتر باشد.
-
خمير را درون قالب قرار دهيد و بعد قسمتهايي از خمير كه از قالب بيرون زده و اضافه هستند را جدا كنيد.
-
سيبها را به تكههاي دراز و باريك تقسيم كنيد، و يا آنها را به شكل مكعبهاي 0.5 سانتيمتري ببريد. بعد از اينكه اين كار را انجام داديد، تكههاي سيب را داخل يك كاسه بزرگ بريزيد و آنها را با شكر قهوهاي، شكر سفيد، نمك، آب ليمو، آرد، جوز هندي، و پودر دارچين مخلوط كنيد.
-
سپس اين مخلوط را براي مدت 20 دقيقه داخل آب قرار بدهيد. بعد از 20 دقيقه، سيبها را به شكل جداگانه داخل يخچال بگذاريد و مايعي كه درست شده است را همراه با سه تكه مكعبي كره داخل مايكرويو قرار بدهيد تا زماني كه حجم اين مايع به يك سوم حجم قبلي كاهش پيدا كرده، و كمي غليظ بشود.
-
خمير پاي سيب كه قبلا در يخچال قرار داده بوديد را بيرون بياوريد و درست مثل قبل، آن را روي كانتر آشپزخانه كه روي آن آرد پاشيديد پهن كنيد.
-
بعد از اينكه خمير پاي سيب را پهن كرديد، آن را به شكل تكههاي باريك و بلند ببريد. حالا قالب پاي سيب و تكههاي سيب را از داخل يخچال بيرون بياوريد. سپس مواد را داخل قالب پاي سيب بريزيد.
-
در مرحله بعدي، تخم مرغها را هم بزنيد. سپس با استفاده از يك براش آشپزي، تخم مرغهاي زده شده را به لبه خمير پاي سيب بماليد. حالا روي مواد را با يك لايه ديگر خمير پاي سيب بپوشانيد. در اين مرحله بايد تكههاي خمير پاي سيب كه در مراحل قبل بريديد را، روي پاي سيب قرار بدهيد و قسمتهاي اضافي آنها را با استفاده از يك چاقو با احتياط جدا كنيد.
-
سپس سطح پاي سيب را به كمي شير يا تخم مرغ هم زده شده آغشته كنيد.
-
در مرحله بعدي، پاي سيب را براي مدت 15 دقيقه در فر با درجه حرارت 400 درجه فارنهايت (يا همان 200 درجه سانتي گراد) بپزيد. بعد از گذشت 15 دقيقه، درجه حرارت فر را روي 375 درجه فارنهايت (يا همان 190 درجه سانتي گراد) قرار داده، و اجازه بدهيد كه پاي سيب براي مدت 45 دقيقه ديگر خوب پخته بشود.