چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه كيك اسفنجي مرحله به مرحله

۷۸ بازديد

دت زمان لازم براي آماده كردن مواد اوليه كيك اسفنجي حدود ۳۰ الي ۴۰ دقيقه، و مدت زمان لازم براي پختن آن حدود ۳۰ الي ۳۵ دقيقه است كه روي هم رفته مي‌شود چيزي در حدود ۶۰ الي ۷۵ دقيقه. در مقاله امروز قصد داريم شما را با طرز تهيه كيك اسفنجي خوش طعم آشنا كنيم.

 

مرحله اول طرز تهيه كيك اسفنجي

قبل از شروع، همه مواد اوليه لازم را آماده كنيد. در ابتدا تمام مواد اوليه را بر طبق مقدارهايي كه در قسمت بالا گفتيم اندازه بگيريد و در نزديكي خود قرار بدهيد. قبل از هر كاري، آرد و بيكينگ پودر را با هم مخلوط كرده و الك كنيد و كنار بگذاريد تا زماني كه به آن‌ها نياز پيدا كنيد.

فر را روشن كنيد و دماي آن را روي ۳۷۵ درجه فارنهايت (يعني معادل ۱۹۰ درجه سانتيگراد) تنظيم كنيد تا قبل از پختن كيك گرم شود. مي‌توانيد به عنوان يك جايگزين براي كره يا روغن، از كاغذ روغني استفاده كنيد. مزيت استفاده از كاغذ روغني اين است كه با وجود آن ديگر نيازي به كره و يا هيچگونه اسپري كردن روغن نداريد؛ چون در اين حالت كيك و كوكي و هر چيز پختني ديگري كه درست كنيد، به ته ظرف نمي‌چسبد.

مواد لازم

  • 2 عدد تخم مرغ بزرگ
  • 1 فنجان شكر سفيد
  • 1 فنجان آرد
  • ¼ فنجان آب يا شير
  • قاشق چايخوري بيكينگ پودر

دستور العمل‌

  • فر را روشن كنيد و دماي آن را روي 375 درجه فارنهايت (يعني معادل 190 درجه سانتيگراد) تنظيم كنيد. 
  • با استفاده از يك همزن برقي، تخم مرغ‌ها را خوب هم بزنيد
  • در مرحله بعدي، شكر را به تخم مرغ‌ها اضافه كنيد و با استفاده از يك همزن دستي، آنقدر اين تركيب را هم بزنيد تا بافت آن نرم و كرمي، و رنگ آن زرد كمرنگ بشود.
  • در اين مرحله بايد آب را با تخم مرغ و شكر خوب مخلوط كنيد. سپس آرد را درون الك بريزيد و آن را داخل اين تركيب الك كنيد. بعد همه مواد را به خوبي هم بزنيد تا يك خمير صاف و نرم درست بشود.
  • اجازه بدهيد كه كيك براي مدت 30 الي 35 دقيقه بپزد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.