یکشنبه ۱۰ فروردین ۹۹ ۱۲:۱۸ ۷۱ بازديد
سس آلفردو يك سس كرمي و خوش طعم است كه براي اولين بار، در سال ۱۹۱۴ در يك رستوران مشهور به نام آلفردو در كشور ايتاليا سرو شد. در آن زمان و در دستورالعمل اوليه اين سس، تنها از كره و پنير پارمسان استفاده ميشد. با اين حال، امروزه سس آلفردو يكي از مشهورترين و خوش طعمترين سس كرمي است. شما ميتوانيد با كمترين ميزان و ابتداييترين مواد اوليه كه معمولا در يخچال هر خانهاي موجود است، و ظرف مدت كمترين زمان ممكن، يك سس آلفردوي خوشمزه و خانگي درست كنيد. علاوه بر اين، ميتوانيد از اين سس در غذاهاي بسياري از جمله پاستا، مرغ و غيره از سس آلفردو استفاده كنيد. در مقاله امروز قصد داريم شما را با طرز تهيه سس آلفردو خانگي آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!
مواد لازم
- 1فنجانخامه پرچرب
- 8قاشق غذاخوريكره
- 2فنجانپنير پارمسان رنده شده
- نمك و فلفل
دستور العمل
-
در ابتدا كره را روي حرارت گاز آب كنيد.
-
سپس خامه و پنير پارمسان را به كره اضافه كنيد.
-
براي اينكه مواد اوليه سس آلفردو به ديوارهاي ماهيتابه نچسبند و يا نسوزند، در هنگام اضافه كردن هر ماده جديد، سس را به آرامي هم بزنيد. آنقدر اين كار را انجام بدهيد تا همه مواد اوليه سس به خوبي با هم مخلوط بشوند.
-
به آرامي آنقدر سس آلفردو را هم بزنيد تا بافت آن كمي غليظ بشود. اين پروسه معمولا چيزي در حدود 8 دقيقه طول ميكشد.
-
زماني كه بافت سس آلفردو به اندازه كافي غليظ شد، ميتوانيد نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد تا طعم بگيرد.
-
اگر حس ميكنيد كه بافت سس آلفردو كمي غليظ است و دوست داريد كه رقيقتر باشد، ميتوانيد با استفاده از كمي آب باقي مانده از پختن پاستا، سس خود را رقيق كنيد.