چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه سس آلفردو خانگي مرحله به مرحله

۷۱ بازديد

سس آلفردو يك سس كرمي و خوش طعم است كه براي اولين بار، در سال ۱۹۱۴ در يك رستوران مشهور به نام آلفردو در كشور ايتاليا سرو شد. در آن زمان و در دستورالعمل اوليه اين سس، تنها از كره و پنير پارمسان استفاده مي‌شد. با اين حال، امروزه سس آلفردو يكي از مشهورترين و خوش طعم‌ترين سس كرمي است. شما مي‌توانيد با كمترين ميزان و ابتدايي‌ترين مواد اوليه كه معمولا در يخچال هر خانه‌اي موجود است، و ظرف مدت كمترين زمان ممكن، يك سس آلفردوي خوشمزه و خانگي درست كنيد. علاوه بر اين، مي‌توانيد از اين سس در غذاهاي بسياري از جمله پاستا، مرغ و غيره از سس آلفردو استفاده كنيد. در مقاله امروز قصد داريم شما را با طرز تهيه سس آلفردو خانگي آشنا كنيم. با ما همراه باشيد!

مواد لازم

  • 1فنجانخامه پرچرب
  • 8قاشق غذاخوريكره
  • 2فنجانپنير پارمسان رنده شده
  • نمك و فلفل

دستور العمل‌

  • در ابتدا كره را روي حرارت گاز آب كنيد.
  • سپس خامه و پنير پارمسان را به كره اضافه كنيد.
  • براي اينكه مواد اوليه سس آلفردو به ديوارهاي ماهيتابه نچسبند و يا نسوزند، در هنگام اضافه كردن هر ماده جديد، سس را به آرامي هم بزنيد. آنقدر اين كار را انجام بدهيد تا همه مواد اوليه سس به خوبي با هم مخلوط بشوند.
  • به آرامي آنقدر سس آلفردو را هم بزنيد تا بافت آن كمي غليظ بشود. اين پروسه معمولا چيزي در حدود 8 دقيقه طول مي‌كشد.
  • زماني كه بافت سس آلفردو به اندازه كافي غليظ شد، مي‌توانيد نمك و فلفل را به آن اضافه كنيد تا طعم بگيرد.
  • اگر حس مي‌كنيد كه بافت سس آلفردو كمي غليظ است و دوست داريد كه رقيق‌تر باشد، مي‌توانيد با استفاده از كمي آب باقي مانده از پختن پاستا، سس خود را رقيق كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.