چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه كاچي خوش طعم

۷۶ بازديد

كاچي را با آرد، شكر، گلاب، كره، روغن و زعفران درست مي‌كنند. در گذشته با روغن حيواني فراوان تهيه مي‌شد. كاچي را با آرد برنج نيز درست مي‌كنند. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه كاچي را به شما آموزش دهيم با ما همراه باشيد.

 

كاچي چيست؟

كاچي يك دسر ايراني است، ولي مي‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان ميل كرد. كاچي به علت دارا بودن آرد و كره داراي انرژي زيادي است. به عنوان مثال، انرژي حاصل از كره و آرد، به تنهايي، با مقادير داده شده در تهيه اين كاچي، ۳۱۱۵ كالري دارد كه انرژي قابل توجهي است. به همين دليل براي افراد لاغر و كساني كه دچار ضعف مي‌شوند، دسر مناسبي است.

به حسب سليقه خود مي‌توانيد از خلال پسته و بادام و همچنين گردوي پودر شده در هنگام قوام آمدن و تفت دادن آرد استفاده كنيد. البته اين مورد در دستور اصيل طرز تهيه كاچي وجود ندارد و به ذائقه شما بستگي دارد.

براي تزئين مي‌توانيد از برخي از ادويه‌ها مانند دارچين، پودر زنجبيل، هل و همچنين تخم گشنيز استفاده كنيد. البته استفاده همه اين ادويه‌ها كار درستي نيست و توصيه مي‌شود مانند شله زرد از دارچين براي تزئين استفاده كنيد.

در تهيه كاچي مي‌توان عسل، شيره انگور يا نبات زعفراني را جايگزين شكر كرد. مي‌توانيد نبات را بكوبيد يا در آب جوش بريزيد تا كم‌كم حل شود. طرز تهيه كاچي با شيره انگور هم تفاوتي با شكر يا عسل ندارد و روش براي همه شان يكسان است.

دقت داشته باشيد كه رنگ كاچي شما به ميزان تفت دادن آرد بستگي دارد. همچنين غلظت كاچي بايد شبيه فرني يا رقيق‌تر بوده و نبايد به اندازه حلوا سفت باشد. اما باز هم به سليقه خودتان بستگي دارد.

مواد لازم

  • 500گرمآرد گندم
  • 500گرمروغن
  • 1كيلوگرمشكر
  • زعفران
  • 10 تا 12 ليوانآب
  • ½ليوانگلاب

دستور العمل‌

  • مانند حلوا آرد را سرخ مي‌كنيم و شكر را با 10 تا 12 ليوان آب مي‌جوشانيم تا شكر در آب حل شود.
  • شربت را از صافي رد مي‌كنيم و زعفران حل شده در آب جوش را با شربت مخلوط مي‌كنيم و حرارت آرد سرخ شده را ملايم مي‌كنيم.
  • سپس شربت را به تدريج داخل آرد سرخ شده مي‌ريزيم و مرتب به هم مي‌زنيم تا آرد كاملا صاف شود.
  •  بعد كاچي را مي‌گذاريم آهسته بجوشد و به روغن بيفتد، در صورتيكه كه مايه كمي غليظ شود مختصري آب به آن اضافه مي‌كنيم.
  • توضيح اينكه كاچي را بايد كمي كمتر از حلوا سرخ كرد و كافيست رنگ آن طلايي شود.
  • همچنين مي‌توان را كاچي را با آرد برنج درست كرد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.