مرباي آلبالو يك مرباي خوش طعم و ساده است كه شما ميتوانيد با استفاده از آن، صبحانه و دسرهاي خود را لذيذتر كنيد. درست كردن اين مربا كار بسيار آساني است و شما ميتوانيد با اضافه كردن كمي شكر به آن، طعم ترش آلبالو را روي نان تست صبحانه و يا دسر ميوهاي خود لذتبخشتر كنيد. براي درست كردن مرباي آلبالو خانگي حدودا به يك و نيم كيلو آلبالو تازه، و يك ظرف براي ريختن آب جوش و درست كردن مربا نياز داريد. در مقاله امروز قصد داريم طرز تهيه مرباي آلبالو خوشمزه را به شما آموزش بدهيم. با ما همراه باشيد!
جدا كردن هسته آلبالو
حتما دو عدد كاسه كنار دست خود داشته باشيد. در مرحله بعدي، يك كاسه كوچك براي ريختن هستههاي آلبالو، و يك كاسه بزرگتر براي ريختن خود آلبالوها كنار دست خود قرار بدهيد. در مرحله بعدي، ساقه آلبالوها را از آنها جدا كنيد.
بعد از اينكه ساقه آلبالوها را از آنها جدا كرديد، وقت آن ميرسد كه هسته آلبالوها را نيز جدا كنيد. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هستهگير قرار بدهيد و هستهها را جدا كنيد. مطمئن بشويد كه بعد از جدا كردن هسته آلبالوها، حدقال ۴ فنجان آلبالو بدون هسته براي درست كردن مربا در اختيار داريد.
مواد لازم
- 1 كيلوگرم شكر
- 1 كيلوگرم آلبالو
دستور العمل
-
در ابتدا آلبالوها را زير شير آب خوب بشوييد. قبل از هر كاري بايد هرگونه گرد و خاك و ميكروب را از سطح آلبالوها پاك كنيد تا وقتي هسته آنها را جدا ميكنيد، گل و لاي به داخل آلبالو وارد نشود.
-
بعد از اينكه ساقه آلبالوها را از آنها جدا كرديد، وقت آن ميرسد كه هسته آلبالوها را نيز جدا كنيد. دانه دانه آلبالوها را داخل دستگاه هستهگير قرار بدهيد و هستهها را جدا كنيد.
-
آلبالوها و شكر لايه لايه داخل يك قابلمه فلزي و عميق بريزيد. حالا قابلمه را براي 7 الي 8 ساعت درون يخچال قرار دهيد تا آلبالوها آب بياندازند. بعد از گذشت اين زمان آلبالوها را از يخچال خارج كنيد و روي شعله ملايم گاز قرار دهيد تا آرام به جوش بيايند.
-
تا زماني كه شهد مربا قوام نيامده بايد با دماي ملايم روي شعله بماند. بعد از اينكه مربا به غلظت دلخواه شما رسيد، آن را از روي شعله برداريد و بعد از خنك شدن داخل شيشه بريزيد.