تغذيه سالم و ارگانيك يكي از دلايلي است كه باعث ميشود بسياري به فكر آشپزي و پخت پز تمام مايحتاج خود در منزل بيافتند. در اين مقاله طرز تهيه مرباي سيب را به شما آموزش ميدهيم.
نكات مهم در طرز تهيه مرباي سيب
اسانسي كه براي معطر كردن مربا استفاده ميشود بايد در اواخر پختن مربا به محتويات افزوده شود تا عطر مورد نظر شما را حفظ كند. اين نكته براي اضافه كردن هل نيز صادق است و نبايد هل را خيلي زود به مربا سيب اضافه كرد.
تجربه نشان داده است كه ظرف مورد نظر براي پخت مربا مهم است و شما انواع مرباها به جز مرباي به كه بايد داخل ظرف مسي پخته شود را بايد داخل ظرف لعابي يا تفلون درست كرد. پس براي پختن مرباي سيب بايد از ظرف لعابي و يا تفلون استفاده كنيد. البته اين مساله نبايد باعث انصراف شما از پختن اين مربا در صورت نداشتن هر يك از ظروف باشد.
چگونه مانع شكرك زدن مربا شويم؟
دليل اينكه مربا شكرك زده جوشيدن زياد است كه براي رفع آن بايد مقداري آب جوش داخلش بريزيد و مربا را دو سه جوش دهيد تا يكدست و شكرك رفع شود.
چگونه مرباي سيب را نگهداري كنيم؟
بهترين كار اين است كه مربا را بعد از آنكه پخته شد يك شب نگهداريم، سپس آن را داخل شيشه بريزيم چراكه بعد از يك شب معلوم ميشود كه شربت آن رقيق است يا غليظ. دقت داشته باشيد كه مربا را بعد از آماده شدن و سرد شدن، بايد داخل شيشه ي در بسته و در جاي خنك نگهداري كرد.
مواد لازم
- 1 كيلوگرم سيب زرد
- 2 عدد ليمو ترش
- دانه هل به مقدار لازم
- 1.5 كيلوگرم شكر
- 3 تا 4 ليوان آب
دستور العمل
-
سيبها را پس از شستن يا به صورت پرههاي پرتقال يا به صوت حلقهحلقه خرد ميكنيم.
-
در صورتيكه كه سيبها خيلي رسيده باشد، مقداري از شكر لا به لاي قطعات سيب ميپاشيم. (اين كار را براي جلوگيري از سياه شدن سيبها انجام ميدهيم.)
-
همچنين بعد از اينكه پوست سيبها را گرفتيد، سطح آنها را به آبليمو آغشته ميكنيم.
-
آب و شكر را مخلوط كرده، در ظرف مناسبي ريخته و روي حرارت قرار ميدهيم تا بجوشد.
-
در صورتي كه شكر تيز و سفيد نباشد قبلا جرم آنرا با سفيده تخم مرغ بگيريد.
-
سپس قطعات سيب را در داخل آن ريخته و شعله را نسبتا زياد ميكنيم تا مربا جا بيافتد.
-
در پايان جهت خوش طعم و زيبا شدن مربا، دانههاي هل را اضافه ميكنيم.