شنبه ۱۶ فروردین ۹۹ ۰۷:۱۴ ۶۹ بازديد
اگر از هواداران مربا هستيد و هر روز صبحانه به فكر خوردن مربا هستيد، در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه مارمالاد توت فرنگي را به شما آموزش دهيم. تا انتهاي اين مقاله همراه ما باشيد.
مارمالاد چيست؟
مارمالاد نوعي فرآورده كنسروي است كه از ميوه و شكر تهيه شده و معمولاً عاملي مانند ژلاتين براي ژله اي شدن به آن اضافه ميكنند. در فرهنگ انگليسي و آمريكايي، مارمالاد اغلب به نوعي كنسرو اطلاق ميشود كه از پرتقال يا ساير انواع مركبات تهيه شده باشد.
براي تهيه مارمالاد، معمولاً ميوه قاچ زده را به همراه پوست آن به مدت طولاني ميپزند تا پوست ميوه و گوشت آن كاملاً نرم شود. از اين مارمالادها معمولاً به همراه نان تست براي صبحانه استفاده ميكنند. مارمالادها بويژه مارمالاد پرتقالي انواع بسيار متنوعي دارند.
مواد لازم
- 1 كيلوگرم توت فرنگي
- 1 كيلوگرم شكر
- 5 تا 6 ورق ژلاتين
دستور العمل
-
توت فرنگيها را تميز كرده و پس از شستن، آنها را كاملا له كنيد.
-
سپس شكر را اضافه كرده و روي حرارت قرار دهيد، تا جوش بيايد و حدود 20 دقيقه تا 30 دقيقه آن را بجوشانيد.
-
سپس ورق ژلاتين را نرم كرده و در آن بياندازيد. تا حل شود.
-
شعله را خاموش كنيد و خوب هم بزنيد تا كاملا مخلوط گردد.