پنجشنبه ۲۷ شهریور ۰۴

طرز تهيه حلوا مجلسي و زعفراني

۹۰ بازديد

حلوا را مي‌توان نوعي شيريني، دسر و يا حتي نوعي غذا معرفي كرد. اين خوراكي خوشمزه با سرخ كردن آرد بدست مي‌آيد. فرآيند توليد حلوا نسبتا سخت است در اين مقاله قصد داريم به صورت گام به گام طرز تهيه حلوا را به شما آموزش دهيم پس با جيميتو همراه باشيد.

 

مواد لازم

  1. 500 گرم آرد سفيد گندم (ترجيحا آرد سنگك)
  2. 2 گرم زعفران ساييده
  3. 1 پيمانه آب (250 ميلي‌ليتر)
  4. 400 گرم شكر
  5. 300 گرم روغن (كره، روغن جامد و روغن مايع هر كدام 100 گرم)
  6. 2 قاشق چايخوري گلاب براي محلول زعفران
  7. ½ پيمانه گلاب

طرز تهيه حلوا

 

دستور العمل‌

  • ابتدا آرد را الك كنيد و در تابه اي بريزيد.
  • زعفران ساييده را با گلاب دم كنيد تا رنگ، طعم و عطر زعفران خارج شود و به صورت محلول در آيد.
  • تابه حاوي آرد را روي حرارت كم بگذاريد و همزمان آب و شكر را در ظرفي بريزيد و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا ضمن بو دادن و سرخ كردن آرد، شربت نيز آماده شود و به صورت سوزن جوش روي حرارت كم بماند.
  • دقت كنيد كه قوام نيايد و آماده مصرف باشد.
  • آرد را كنترل كنيد و مرتب به هم بزنيد تا بو داده شود و رنگ آن كمي تغيير كند.
  • تابه را از روي حرارت برداريد و آرد را از الك رد كنيد و دوباره آرد الك شده را به تابه برگردانيد و روي حرارت كم بگذاريد.
  • در اين مرحله روغن‌ها را به آرد بو داده شده اضافه و آرد را سرخ كنيد.
  • مرتب به هم بزنيد و مواظب باشد آرد نسوزد.
  • آرد را با قاشق چوبي هم بزنيد تا حرارت به دست‌تان منتقل نشود و تابه هم آسيب نبيند.
  • آرد را تا حدي سرخ كنيد كه به رنگ قهوه‌اي خوش رنگ درآيد.حالا تابه را از روي حرارت برداريد و يك دقيقه زمان بدهيد تا كمي از حرارت آن كاسته شود.
  • سپس گلاب را به شربت در حال جوش اضافه كنيد و طرف شربت را هم از روي حرارت برداريد و بلافاصله شربت را كم كم به آرد سرخ شده اضافه كنيد.
  • محلول زعفران را هم جداگانه، كم كم به مواد اضافه كنيد و مرتب به هم بزنيد تا خوب جذب شود.
  • زعفران را تا حدي اضافه كنيد كه قرمز شود.
  • زماني كه حلوا از ظرف جدا شد و به صورت يكپارچه درآمد، آماده سرو كردن و تزيين است.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.