چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه هات داگ در خانه

۸۰ بازديد

هات داگ يكي از انواع ساندويچ است كه در سراسر جهان هواداران خود را دارد. براي تهيه اين ساندويچ معمولا از انواع سس، پنير، زيتون و كلم استفاده مي‌شود. با ما همراه باشيد تا طرز تهيه هات داگ را به شما آموزش دهيم.

 

هات داگ چيست؟

اين ساندويچ يا بهتر است بگوييم اين سوسيس از آلمان وارد ايالات متحده شد و به خاطر خوشمزه بودن به سعت ميان آمريكايي‌ها فراگير شد. به طوري كه امروزه مي‌توانيد هات داگ را در بسياري از كاروان‌ها و مغازه‎هاي دوره گرد در سراسر آمريكا پيدا كنيد. شايد برايتان جالب باشد كه بدانيد هات داگ با بيس بال و فرهنگ آمريكايي به طرز شگفت انگيزي يكي شده است! و امروزه به عوان يكي از غذاهاي خياباني مردم آمريكا شناخته مي‌شود.

 

آيا هات داگ سالم است؟

هرچند هات داگ در فرايند توليد پخته مي‌شود. اما با اين حال توصيه مي‌شود قبل از مصرف آن‌ها در دماي ۷۵ درجه سانتيگراد بپزيد و سپس سرخ و نوش جان كنيد. همانگونه كه مي‌دانيد در تهيه هات داگ از نمك و چربي به مقدار زيادي استفاده مي‌شود در كنار اين دو مورد بايد وجود مواد نگهدارنده را اضافه كنيد كه همه اين موارد مي‌تواند باعث بروز سرطان در افراد شود. هرچند سازمان‌هاي مختلف بهداشتي در جهان سعي مي‌كنند ميزان مصرف مواد نگهدارنده و نمك را در فست فودها كاهش دهند با اين حال خوردن مداوم و روزانه اين نوع از غذاها به هيچ وجه توصيه نمي‌شود.

مواد لازم

  • 5 عدد هات داگ
  • 5 عدد نان باگت
  • 50 گرم كره
  • 100 گرم پنير گوداي ورقه‌اي
  • ½ پيمانه سس گوجه فرنگي
  • سس خردل به مقدار لازم

دستور العمل‌

  • روي هات داگ‌ها را برش دهيد، به طوري كه عميق باشد ولي هات داگ پاره نشود.
  • درون هات داگ‌ها را با برش‌هاي پنير گودا پر كنيد.
  • مي‌توانيد هات داگ را كباب يا گريل و يا سرخ كنيد.
  • در صورت كباب كردن و يا گريل كردن، روي آن را كره بماليد.
  • نان‌ها را برش داده و ابتدا كره، سپس سس خردل و سس گوجه فرنگي ريخته و سرو كنيد.
  • براي تزئين مي‌توانيد از كاهو، خياشور و گوجه فرنگي استفاده كنيد.
  • به جاي پنير گودا از انواع پنير ورقه‌اي نيز مي‌توانيد استفاده كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.