دوشنبه ۱۸ فروردین ۹۹ ۰۶:۴۵ ۸۴ بازديد
آفوگاتو يك نوشيدني ايتاليايي برپايه قهوه است. آفوگاتو معمولاً از مخلوط كردن يك شات اسپرسو داغ با بستني يا ژلاتوي وانيلي حاصل ميشود. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه آفوگاتو را به شما آموزش دهيم.
آفوگاتو چيست؟
آفوگاتو يك نوشيدني ايتاليايي برپايه قهوه است. آفوگاتو معمولاً از مخلوط كردن يك شات اسپرسو داغ با بستني يا ژلاتوي وانيلي حاصل ميشود. آفوگاتو در زبان ايتاليايي غرق شده معني مي شود آفوگاتو يا اصطلاحا قهوه بستني، دسري است كه از يك يا دو شات اسپرسو داغ با بستني ترجيحا وانيلي تهيه ميشود.
نكات مهم در طرز تهيه آفوگاتو
- حتما قهوه را داغ به بستني اضافه كنيد.
- بلافاصله پس از آماده شدن قهوه اسپرسو آن را به بستني اضافه كنيد و سريعا سرو كنيد.
- يك آفوگاتو خوشمزه بايد پيش از شروع به آب شدن بستني سرو شود.
- پس از آماده شدن اسپرسو ميتوانيد مقداري تكه هاي ريز شكلات در آن حل كنيد و سپس آن را روي بستني بريزيد.
- پيش از اضافه كردن اسپرسو ميتوانيد معادل ۳۰ ميليليتر از ساير نوشيدنيها و افزودنيها مثل انواع شربت به بستني يا قهوه اضافه كنيد.
- حتي ميتوانيد به جاي استفاده از قهوه اسپرسو از چاي ارلگري داغ يا چاي ماتچا استفاده كرد.
- آفوگاتو را ميتوانيد با تكههايي از بيسكوئيت پستهاي يا گردويي سرو كنيد.
- به جاي استفاده از فنجان اسپرسو ميتوانيد از ليوانهاي متوسط يا بستني خوري نيز استفاده كنيد.
مواد لازم
- 1 اسكوپ بستني سنتي يا بستني ايتاليايي (ژلاتو) وانيلي
- 1 شات اسپرسو داغ
دستور العمل
-
ابتدا 1 اسكوپ بستني سنتي يا ايتاليايي با طعم وانيل يا شكلات، همراه با مغز پسته يا مغز گردو در يك فنجان متوسط (حداقل ظرفيت 150 ميلي ليتر) قرار دهيد.
-
سپس يك شات قهوه اسپرسو (30 ميلي گرم)، با دستگاه اسپرسو ساز تهيه كنيد.
-
در برخي از دستورالعملها به جاي يك شات اسپرسو ميتوان از دبل شات يا 3 تا 4 قاشق غذاخوري قهوه دمي قوي استفاده كرد.
-
بلافاصله پس از آماده شدن اسپرسو، آن را به آرامي روي بستني بريزيد.
-
با موادي مثل تكههاي آجيل، فندق، پسته، شكلات تلخ يا كاكائو روي آن را تزئين كنيد.
-
سپس با قراردادن يك قاشق مربا خوري دركنار بستني، آن را سرو كنيد.