كشك بادمجان يك غذاي خوش خوراك است كه نه تنها طرفداران بادمجان را به شور ميآورد كه براي بسياري طعمي دلنشين دارد. در اين مقاله قصد داريم طرز تهيه كشك بادمجان به شما آموزش دهيم تا در زمانهايي كه فرصت زيادي براي آشپزي نداريد اين غذا را تهيه و نوش جان كنيد با ما همراه باشيد.
روش اول تهيه كشك بادمجان
مواد لازم
- 500 گرم گوشت مغز ران
- 2 تا 3 قاشق سوپ خوري پياز سرخ شده
- 2 فنجان كشك
- 10 عدد بادمجان متوسط
- روغن
- نمك، فلفل و زردچوبه
- 3 حبه سير رنده شده و سرخ شده
- 5 قاشق غذاخوري نعناع خشك
دستور العمل
-
گوشت را قيمهاي خرد ميكنيم و ميشوييم و داخل پياز سرخ كرده ميريزيم. كمي نمك و زرد چوبه هم اضافه ميكنيم.
-
سپس 2 تا 3 ليوان آب داخل گوشت ميريزيم تا گوشت كاملا بپزد و كمي آب داشته باشد.
-
در اين مرحله كمي نمك داخل گوشت ميريزيم، ميتوانيد كمي زعفران ساييده به گوشت اضافه كنيد.
-
بعد از اينكه گوشت به خوبي پخت با گوشت كوب برقي به خوبي گوشت را له ميكنيم.
-
سپس بادمجانها را پوست كنده و كمي نمك ميزنيم و با حرارت ملايم در روغن فراوان ميكنيم تا طلايي شوند.
-
بادمجانها را هم ميتوانيد با گوشت كوب برقي كاملا له كنيد و به صورت پوره در بياوريد.
-
كمي نعناع خشك را با روغن براي چند دقيقه تفت ميدهيم.
-
پياز داغ، سيرداغ، نعناع داغ و گوشت را به بادمجان اضافه كرده و اجازه ميدهيم كشك بادمجان كمي به روغن بيفتد.
-
در اين مرحله كشك را به غذا اضافه ميكنيم. اگر كشك غليظ بود ميتوانيد آن را با كمي آب جوش رقيق كنيد و بعد اضافه كنيد.
-
اجازه بدهيد كشك و بادمجان (kashke bademjan) به خوبي جا بيفتد و بعد از اينكه به خوبي پخت با كشك و گردو و نعناع داغ آن را تزيين كنيد.

روش دوم تهيه كشك بادمجان
مواد لازم
۵ عدد سير
۵ حبه پياز
۲ عدد نعنا خشك
۲ قاشق غذا خوري كشك
۱/۲ ليوان گردو
۱/۲ ليوان نمك و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
دستورالعمل
ابتدابادمجان ها راكبابي ميكنيم وبعديك ظرف روي بادمجانهاي كبابي ميگذاريم تاسردبشه وبعدراحت پوستش جدابشه وقتي سردشدپوستش راميكنيم وزيرآب سرد ميگيريم تاديگه اثري ازپوست بادمجان ها نباشه
پيازرابه صورت نگيني خوردكرده وسرخ ميكنيم و زردچوبه بهش ميزنيم بعدهم سيررنده شده رابه پيازاضافه ميكنيم سپس نعناع خشك را اضافه كرده درحد مخلوط شدن با موادچون نعناع اگرزيادحرارت ببينه ميسوزه
تواين مرحله بادمجان هاي كبابي راكه پوره كرديم( باچنگال ياگوشتگوب )رابه پيازوسيرونعناع داغ اضافه كرده وخوب مخلوط ميكنيم و تفت ميديم كشك راكه باآب به مدت بيست دقيقه جوشانديم به بادمجانها اضافه كرده وميگذاريم تاپخته بشه وجابيفته وطعم موادبه خوردهم ديگربرود
بعدازپختن كشك وبادمجان درلحظه آخرنمك را اضافه ميكنيم چون ممكن هست كشك شورباشه وكشك وبادمجان شوربشه سپس كشك و بادمجان راداخل ظرف كشيده وبانعناع وپيازوسيرداغ وكشك وگردو تزيين مي كنيم.