سه شنبه ۲۰ اسفند ۹۸ ۱۹:۰۸ ۸۰ بازديد
آش رشته يكي از معروفترين انواع آش در ايران است. براي تهيه اين غذاي خوشمزه از انواع سبزي، رشته و البته كشك استفاده ميشود. در ادامه قصد داريم طرز تهيه آش رشته را به شما آموزش دهيم تا در روزهاي سرد پاييز و زمستان با تهيه آن لذت ببريد.
مواد لازم
- 3 ليوان خيس كرده لوبيا چيتي، نخود، لوبيا قرمز و عدس
- 1.5 كيلوگرم سبزي آش پاك كرده
- 6 قاشق غذاخوري روغن مايع
- 300 گرم رشته آش
- 2 قاشق غذاخوري زردچوبه
- نمك و فلفل به مقدار لازم
- 2 ليوان كشك
- 6 قاشق غذاخوري پيازداغ
- 3 قاشق غذاخوري نعناع خشك
- 2 قاشق غذاخوري سيرداغ

طرز تهيه آش رشته
دستور العمل
- حبوبات خيس كرده را كمي بجوشانيد و در آبكش خالي كنيد.
- سپس آنها را با آب و كمي نمك بپزيد.
- در قابلمهاي كه براي اين مواد گنجايش كافي دارد چهار قاشق روغن بريزيد و زردچوبه را اضافه كنيد. مراقب باشيد زردچوبه نسوزد.
- به پياز داغ و سير داغ (به جز آن مقداري كه براي تزيين نگه داشتيد) 10 ليوان آب و حبوبات پخته اضافه كنيد تا جوش بيايد.
- بعد از جوش آمدن آب، سبزيها را در قابلمه بريزيد تا سبزتر بماند و بدون اينكه له شود، بپزد.
- نمك را با احتياط اضافه كنيد زيرا ممكن است كشك و رشته آش شور باشند.
- فلفل را نيز اضافه كرده و رشته را در آش بريزيد و آن را با كفگير هم بزنيد تا رشتهها به هم نچسبند.
- آب آش را اندازه كنيد و اگر كم بود آب سرد اضافه كنيد.
- هر چند دقيقه يكبار آش را هم بزنيد تا ته نگيرد و رشتهها به هم نچسبد.
- حدود 20 تا 30 دقيقه طول ميكشد تا رشتهها بپزند. بايد مراقب بود رشتهها له نشود.
- زير آش را خاموش كرده، كشك جوشانده و گرم را به ميزان دلخواه به آن اضافه كنيد.
- روي آش را با پياز داغ، نعنا داغ و سير داغ تزيين كنيد.