چهارشنبه ۲۶ شهریور ۰۴

طرز تهيه آش رشته با كشك فراوان

۸۰ بازديد

آش رشته يكي از معروف‌ترين انواع آش در ايران است. براي تهيه اين غذاي خوشمزه از انواع سبزي، رشته و البته كشك استفاده مي‌شود. در ادامه قصد داريم طرز تهيه آش رشته را به شما آموزش دهيم تا در روزهاي سرد پاييز و زمستان با تهيه آن لذت ببريد.

 

مواد لازم

  • 3 ليوان خيس كرده لوبيا چيتي، نخود، لوبيا قرمز و عدس
  • 1.5 كيلوگرم سبزي آش پاك كرده
  • 6 قاشق غذاخوري روغن مايع
  • 300 گرم رشته آش
  • 2 قاشق غذاخوري زردچوبه
  • نمك و فلفل به مقدار لازم
  • 2 ليوان كشك
  • 6 قاشق غذاخوري پيازداغ
  • 3 قاشق غذاخوري نعناع خشك
  • 2 قاشق غذاخوري سيرداغ

طرز تهيه آش رشته

 

دستور العمل‌

  • حبوبات خيس كرده را كمي بجوشانيد و در آبكش خالي كنيد.
  • سپس آن‌ها را با آب و كمي نمك بپزيد.
  • در قابلمه‌اي كه براي اين مواد گنجايش كافي دارد چهار قاشق روغن بريزيد و زردچوبه را اضافه كنيد. مراقب باشيد زردچوبه نسوزد.
  • به پياز داغ و سير داغ (به جز آن مقداري كه براي تزيين نگه داشتيد) 10 ليوان آب و حبوبات پخته اضافه كنيد تا جوش بيايد.
  •  بعد از جوش آمدن آب، سبزي‌ها را در قابلمه بريزيد تا سبزتر بماند و بدون اينكه له شود، بپزد.
  • نمك را با احتياط اضافه كنيد زيرا ممكن است كشك و رشته آش شور باشند.
  • فلفل را نيز اضافه كرده و رشته را در آش بريزيد و آن را با كفگير هم بزنيد تا رشته‌ها به هم نچسبند.
  • آب آش را اندازه كنيد و اگر كم بود آب سرد اضافه كنيد.
  • هر چند دقيقه يكبار آش را هم بزنيد تا ته نگيرد و رشته‌ها به هم نچسبد.
  • حدود 20 تا 30 دقيقه طول مي‌كشد تا رشته‌ها بپزند. بايد مراقب بود رشته‌ها له نشود.
  •  زير آش را خاموش كرده، كشك جوشانده و گرم را به ميزان دلخواه به آن اضافه كنيد.
  • روي آش را با پياز داغ، نعنا داغ و سير داغ تزيين كنيد.
تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.